Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Kerker 21119

Ga op zoek naar kostbare ertsen in De Kerker (LEGO set 21119).
Versla dolende zombies, hak gouderts los en verover de schatkist.
Bouw de kerker om voor meer creativiteit en combineer met andere sets uit de reeks voor een unieke Minecraft-wereld.
Geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.
Bestel vandaag nog en laat je verbeelding de vrije loop!

Waar is LEGO De Kerker 21119 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
219
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21119
lego insiders punten icoon
150
punten

Betreed De Kerker en ga op zoek naar kostbare ertsen! Deze LEGO Minecraft-set neemt je mee op een gevaarlijke zoektocht door een donkere en geheime kerker. Maar wees voorbereid, want overal kunnen zombies tevoorschijn komen! Maak fakkels van je materialen om de weg te kunnen vinden in het duister en schakel de mob spawner uit voordat deze nog meer zombies kan oproepen. Met Steve en zijn ijzeren houweel kun je de dolende zombies verslaan en het gouderts loshakken om de kist met het graan en de redstone te veroveren.

Deze set bevat 3 minifiguren met diverse accessoires en 219 LEGO® elementen, waaronder een spawner met draaifunctie, een geheime muur met opening voor zombiehinderlagen, een schatkist met graan en redstone-elementen, en diverse bouwbare elementen zoals fakkels, een cactus en een mossteenelement.

Je kunt De Kerker ombouwen voor nog meer LEGO® Minecraft™ creaties! Het zandkleurige dakgedeelte kan worden afgenomen en aan de bodemplaat worden gezet om het oppervlak te vergroten of worden omgebouwd tot een trap om uit de kerker te komen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen Minecraft™ wereld met deze set en andere sets uit de serie.

De afmetingen van deze set zijn 9 cm hoog, 19 cm breed en 17 cm diep. Het is een perfect cadeau voor fans van LEGO® bouwspeelgoed en Minecraft™, en is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.

Ontdek De Kerker en beleef spannende avonturen met Steve en de zombies! Bestel deze LEGO Minecraft-set vandaag nog en laat je verbeelding de vrije loop. Combineer met andere sets uit de reeks en bouw je eigen unieke Minecraft-wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.95 (25-05-2023) € 17.95 (25-05-2023) € 17.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21161

De Crafting-box 3.0

foto van lego set21153

De schapenboerderij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.