Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De jungletempel 21132

De Lego set 21132 De jungletempel is een spannende set voor Minecraft™-fans.
Met 590 elementen, een jungletempel en vijandige mobs, biedt het urenlang speelplezier.
Los de combinatiepuzzel op en vind de verborgen schatkist.
Herbouw de set voor meer avonturen.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel nu en ga op pad met Steve!

Waar is LEGO De jungletempel 21132 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 52.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
598
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21132
lego insiders punten icoon
487
punten

Op zoek naar een spannend avontuur in de jungle? Ga dan op pad met Steve in de Lego set 21132 De jungletempel! Deze set is speciaal ontwikkeld voor alle jonge fans van de populaire game Minecraft™. Met meer dan 590 elementen kun je jouw eigen Minecraft™ wereld creëren en de jungletempel trotseren.

De jungletempel is overwoekerd met lianen en wordt bewaakt door vijandige mobs, zoals skeletten. Maar dat houdt Steve niet tegen. Hij neemt het op tegen de mobs en gaat op zoek naar de verborgen schatkist. Maar pas op! Er is een valstrik, dus je moet slim zijn om de combinatiepuzzel van drie hendels op te lossen en de schatkist te onthullen.

De set bestaat uit een jungletempel met een bouwbare jungleboom met een cacaoboon en door lianen overwoekerde muren. Het modulaire dak kan worden verwijderd om bij het interieur te komen, waar een echt werkende valstrik en een combinatieslot met drie hendels op je wachten. Trek je leren harnas aan, grijp je zwaard en maak je klaar voor de strijd!

De set bevat niet alleen Steve, maar ook een schattige ocelot en twee skeletten. Gebruik je zwaard en de skelet-bogen om de vijanden te verslaan. Steve's harnas en helm met leder-look en de schatkist zijn enkele accessoires die in de set zitten. Daarnaast bevat de set twee elementen in diamant-stijl, twee elementen in smaragd-stijl en een bot-element.

Nog niet genoeg Minecraft™ avonturen beleefd? Dan kun je eenvoudig de set herbouwen met het modulaire ontwerp. Met drie alternatieve modellen kun je met de set blijven spelen. Gebruik je fantasie en creëer je eigen Minecraft™-wereld!

De Lego set 21132 De jungletempel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De set biedt een passende bouw- en speelervaring en zorgt ervoor dat je urenlang plezier kunt hebben in je eigen Minecraft™ wereld. De afmetingen van de set zijn ongeveer 12 cm hoog, 23 cm breed en 20 cm diep.

Wil jij de gevaren van de jungletempel trotseren en de schat vinden? Bestel dan nu de Lego set 21132 De jungletempel en ga op pad met Steve!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 52.95 (25-05-2023) € 52.95 (25-05-2023) € 52.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21115

De Eerste Nacht

foto van lego set21148

BigFig Steve met papegaai

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.