Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO BigFig Creeper™ en Ocelot 21156

De LEGO set 21156 BigFig Creeper™ en Ocelot brengt Minecraft™ avonturen tot leven.
Kinderen vanaf 7 jaar kunnen eenvoudig de karakters bouwen en genieten van uren speelplezier.
De set is ook een leuke decoratie en een ideaal cadeau voor Minecraft™ fans.
Met beweegbare poten en draaibare kop maakt de Creeper authentieke bewegingen, terwijl de Ocelot razendsnel reageert.
Deze BigFig set brengt gegarandeerd eindeloos speelplezier voor spelers en verzamelaars.

Waar is LEGO BigFig Creeper™ en Ocelot 21156 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
184
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21156
lego insiders punten icoon
112
punten

Ben jij klaar voor echte Minecraft™ avonturen op grote schaal? Dan moet je de nieuwste LEGO® set 21156 BigFig Creeper™ en Ocelot hebben! Bouw deze twee populaire videogame personages zelf op en beleef urenlang speelplezier. De set biedt niet alleen speelplezier, maar is ook een coole decoratie die je op je kamer kunt neerzetten.

Kinderen vanaf 7 jaar zullen het geweldig vinden om de bekende Minecraft confrontatie tussen een Creeper en een Ocelot na te spelen. Het bouwspeelgoed is eenvoudig in elkaar te zetten en ziet er geweldig uit. De beweegbare poten en draaibare kop laten de Creeper authentieke bewegingen maken en de geel gevlekte Ocelot reageert razendsnel met zijn verstelbare kop, poten en staart. Je zet het speelgoed eenvoudig neer en kunt er uren mee spelen en naar kijken.

LEGO® Minecraft BigFig sets zijn supercool om te verzamelen en zijn een superleuk kerst- of verjaardagscadeau voor kinderen. Ze zijn extra groot, speciaal ontworpen voor eindeloos creatief speelplezier en om Minecraft plezier naar nieuwe hoogten te brengen! Met LEGO® Minecraft™ ontdekken Minecraft spelers nieuwe manieren om te spelen, of ze nu hun favoriete scènes naspelen of hun eigen avonturen verzinnen. Met verschillende BigFig verzamelfiguren zijn de speel- en displaymogelijkheden eindeloos!

De BigFig Creeper™ heeft een hoogte van ca. 10 cm en biedt grootschalig Minecraft™ plezier – of hij nu een avontuur beleeft met de ocelot van ca. 5 cm hoog of paniek zaait onder de andere LEGO® Minecraft BigFigs. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden nodig om deze set in elkaar te zetten. Ideaal voor Minecraft™ spelers van 7 jaar en ouder of voor iedereen die zijn of haar Minecraft verzameling wil uitbreiden.

En het beste van alles is: Geen batterijen nodig. Zelfstandig spelen, gevoed door de fantasie van kinderen, stimuleert kritisch denken en het probleemoplossend vermogen. En omdat er geen batterijen leeg kunnen raken, eindigt het plezier nooit!

Kinderen kunnen direct beginnen met bouwen dankzij de duidelijke instructies. En als ze eenmaal begonnen zijn, zijn ze bijna niet meer te stoppen – of ze de Minecraft™ BigFigs nu gebruiken om spannende avonturen te creëren of om neer te zetten. Elke LEGO® Minecraft™ BigFig breidt de online Minecraft wereld uit naar de fysieke wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit, waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden!

LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen. De stenen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Alle LEGO® sets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. De LEGO Groep gooit, plet, draait, verhit, buigt, bekrast en rekt de stenen en onderdelen zodat je zeker weet dat het speelgoed veilig is voor jouw kind.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw LEGO® Minecraft BigFig set en beleef de Minecraft™ wereld zoals je die nog nooit eerder hebt gezien! Het perfecte cadeau voor elke Minecraft™ fan.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21158

Het pandaverblijf

foto van lego set21118

De Mijn

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.