Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creeper™ Key Chain 854242

Ontdek de magie van LEGO® Minecraft® met de Creeper™ Sleutelhanger! Neem dit iconische personage overal mee naartoe en bevestig hem aan je sleutels, tassen of rugzakken. Met de gedetailleerde minifiguur van de Creeper™ laat je zien hoeveel je van het spel houdt. Niet alleen cool, maar ook praktisch om nooit meer je sleutels te verliezen. Bestel vandaag nog de LEGO® Minecraft® Creeper™ Sleutelhanger en laat de Creeper™ jouw dag oplichten!

Waar is LEGO Creeper™ Key Chain 854242 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854242
lego insiders punten icoon
39
punten

Ontdek de magie van LEGO® Minecraft® met de Creeper™ Sleutelhanger (854242)! Neem een van de meest iconische personages uit het spel overal met je mee. Deze sleutelhanger bevat een minifiguur van de beruchte vijandige mobiel, stevig bevestigd aan een sterke metalen ketting en ring. Bevestig hem moeiteloos aan je sleutels, tassen, rugzakken en nog veel meer!

Laat jouw liefde voor Minecraft zien met deze leuke en praktische sleutelhanger. Of je nu onderweg bent naar school, het park, of gewoon met vrienden rondhangt, de Creeper™ Sleutelhanger is de perfecte metgezel.

Deze LEGO® Minecraft® set is een geweldig cadeau voor Minecraft spelers van 10 jaar en ouder. Voeg hem toe aan je eigen verzameling of geef hem cadeau aan een vriend of familielid die helemaal gek is op het spel.

Met de gedetailleerde minifiguur van de Creeper™ krijg je een uniek stukje Minecraft in handen. De groene huid, het angstaanjagende gezicht en het iconische pixelontwerp maken deze sleutelhanger een echte eyecatcher. Laat iedereen zien hoeveel je van het spel houdt!

Naast dat deze sleutelhanger ontzettend cool is, is hij ook nog eens ontzettend praktisch. Ben je altijd je sleutels kwijt? Met de Creeper™ Sleutelhanger zul je ze nooit meer uit het oog verliezen! Bevestig hem stevig aan je sleutelbos en je zult nooit meer rondscharrelen op zoek naar je sleutels.

Maar dat is nog niet alles! De Creeper™ Sleutelhanger kan ook worden bevestigd aan je tas, je rugzak of zelfs aan je broeklus. Zo kun je Minecraft altijd bij je dragen, waar je ook gaat. Of je nu op avontuur gaat in de bossen, een dagje naar het strand gaat, of gewoon een wandeling maakt door de stad, deze sleutelhanger maakt elke dag een beetje specialer.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO® Minecraft® en beleef het spannende avontuur telkens opnieuw. Bouw je eigen wereld vol pixels en geef je creativiteit de vrije loop. Met de Creeper™ Sleutelhanger aan je zijde ben jij klaar voor elk avontuur.

Wil jij de Creeper™ Sleutelhanger aan jouw LEGO® Minecraft® collectie toevoegen? Of ken je iemand die deze geweldige sleutelhanger verdient? Wacht niet langer en geef jouw liefde voor Minecraft een tastbare vorm. Bestel vandaag nog de LEGO® Minecraft® Creeper™ Key Chain (854242) en laat de Creeper™ jouw dag oplichten!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21252

De wapensmederij

foto van lego set21162

The Taiga Adventure

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.