Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO How to Build LEGO® Cars 5007212

Maak kennis met How to Build LEGO® Cars, een boek vol inspiratie en tips voor het bouwen van LEGO voertuigen. Met meer dan 30 modellen, verdeeld in 3 moeilijkheidsgraden, is dit boek geschikt voor zowel beginners als ervaren bouwers. Leer hoe je politiewagens, monstertrucks, elegante sedans en zelfs vliegende auto's kunt maken. Bestel nu jouw exemplaar en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO bouwen!

Waar is LEGO How to Build LEGO® Cars 5007212 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007212
lego insiders punten icoon
112
punten

Maak kennis met How to Build LEGO® Cars, een fantastische en kleurrijke reis door de wereld van LEGO voertuigen! Dit boek is de ultieme gids voor alle jonge en volwassen LEGO fans vanaf 7 jaar. Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en de meest spectaculaire voertuigen te bouwen?

Stap in de wereld van LEGO voertuigen en laat je verbeelding de vrije loop. Of je nu dol bent op politiewagens, monstertrucks, stijlvolle sedans of zelfs vliegende auto's, dit boek heeft het allemaal! Met meer dan 30 geweldige voertuigen om te bouwen, staat dit uitgebreide hardcover boek met 96 pagina's garant voor eindeloos bouwplezier.

Wat maakt dit boek zo bijzonder? Naast de inspirerende modellen en kleurrijke illustraties, bevat How to Build LEGO® Cars ook slimme tips en trucs van ervaren LEGO bouwers. Leer de geheimen van de experts en ontdek hoe je jouw LEGO bouwvaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. De projecten zijn onderverdeeld in 3 moeilijkheidsgraden, zodat zowel beginners als gevorderde bouwers uitgedaagd worden.

Waar wacht je nog op? Deze gids is het perfecte cadeau voor alle LEGO fans. Met een formaat van ca. 26 cm lang en 20 cm breed, past dit boek perfect in je LEGO collectie. Houd er rekening mee dat het boek in het Engels is geschreven, maar er zijn ook versies verkrijgbaar in andere talen!

Nu vraag je je misschien af welke voertuigen je allemaal kunt bouwen met dit geweldige boek. Laten we eens een kijkje nemen naar enkele van de spectaculaire modellen die je kunt creëren:

- Begin je avontuur met het bouwen van een stoere politiewagen. Met de gedetailleerde instructies ontdek je hoe je stenen kunt combineren om een prachtige politieauto te maken. Voeg een paar stoere accessoires toe, zoals zwaailichten en sirenes, en je bent klaar om op pad te gaan!

- Heb je altijd al gedroomd van het besturen van een monstertruck? Met How to Build LEGO® Cars wordt je droom werkelijkheid. Volg de eenvoudige instructies en bouw je eigen monsterlijke monstertruck. Verpletter alles wat op je pad komt en laat iedereen versteld staan van jouw krachtige creatie!

- Voor degenen die meer houden van stijl en elegantie, hebben we iets speciaals: een stijlvolle sedan. Leer hoe je LEGO stenen kunt gebruiken om een prachtig gestroomlijnde auto te creëren. Voeg een paar glimmende details toe, zoals chromen velgen en een glazen dak, en je hebt een auto waar je trots op kunt zijn!

- En als je denkt dat auto's niet kunnen vliegen, dan heb je het mis! Maak kennis met de vliegende auto, een van de meest unieke en fascinerende modellen in dit boek. Volg de instructies en leer hoe je jouw LEGO voertuig kunt transformeren in een echt vliegend avontuur. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van LEGO bouwen!

Dit zijn slechts enkele van de spannende voertuigen die je kunt bouwen met How to Build LEGO® Cars. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek zelf welke spectaculaire modellen je kunt creëren. Of je nu een jonge LEGO fan bent die net begint met bouwen of een volwassene die op zoek is naar een uitdagend project, dit boek heeft voor ieder wat wils.

Bestel vandaag nog jouw exemplaar van How to Build LEGO® Cars en stap in de wereld van LEGO voertuigen. Begin je avontuur en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die LEGO bouwen te bieden heeft. Bouw, speel en geniet van de magie van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10704

Creatieve doos

foto van lego set10405

Missie naar Mars

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.