Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Build and Stick 5007371

Beleef een onvergetelijk LEGO avontuur met set 5007371! Bouw 3 coole auto's en versier ze met herbruikbare stickers. De auto's kunnen op meer dan 10 manieren omgebouwd worden voor eindeloos speelplezier. Het activiteitenboek met kleurplaten en uitdagingen stimuleert creativiteit. Perfect cadeau voor raceliefhebbers! Bestel nu en ontdek LEGO!

Waar is LEGO Build and Stick 5007371 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007371
lego insiders punten icoon
135
punten

Wil je een onvergetelijk LEGO avontuur beleven? Met de LEGO set 5007371 is dat mogelijk! In dit geweldige activiteitenboek vind je alles wat je nodig hebt om te genieten van urenlang speelplezier. Kinderen kunnen zich vermaken door 3 coole auto's te bouwen met LEGO stenen. Maar dat is nog niet alles! Daarna kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten door de auto's te versieren met herbruikbare stickers.

Deze set biedt eindeloze mogelijkheden, want de auto's kunnen op meer dan 10 verschillende manieren worden omgebouwd. Zo kunnen kinderen steeds weer nieuwe ontwerpen bedenken en urenlang speelplezier beleven. En als extraatje bevat de set ook een 48 pagina's dik activiteitenboek vol uitdagingen met een auto-thema. Hierin vind je kleurplaten en allerlei activiteiten om je creativiteit verder te stimuleren.

Het bouwen van de auto's met LEGO stenen is niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht tijdens het bouwproces. Daarna kunnen ze hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen verhalen bedenken met de auto's. Deze set is dan ook het perfecte cadeau voor fans van racewagens en auto's.

De 50 LEGO onderdelen in deze set zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor urenlang speelplezier. En met de herbruikbare stickers kunnen kinderen keer op keer hun creativiteit uiten. Zo kunnen ze de auto's steeds weer opnieuw versieren en personaliseren.

De afmetingen van de set zijn ongeveer 26 cm lang en 21 cm breed. Perfect dus om overal mee naartoe te nemen. Of je nu thuis bent, bij vrienden of op vakantie, deze set zorgt gegarandeerd voor plezier en vermaak.

Dit activiteitenboek is geschikt voor jongeren en volwassenen die van bouwen, creativiteit en auto's houden. Met deze set kunnen ze niet alleen genieten van het bouwproces, maar ook hun eigen fantasiewereld creëren.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO met deze geweldige set en bouw je eigen racewagens. Versier ze met stickers en verdwaal in de avontuurlijke verhalen die je zelf bedenkt. Bestel nu en ga op ontdekkingsreis met LEGO set 5007371!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31117

Ruimteraket avontuur

foto van lego set31140

Magische eenhoorn

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.