Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Exclusieve LEGO® Ford Mustang-sleutelhanger 5005822

Voeg een vleugje pit toe aan je sleutelbos met de exclusieve Ford Mustang-sleutelhanger. Deze stoere accessoire is voorzien van het officiële Mustang-logo en het LEGO-logo. Gratis bij aankoop van de LEGO Creator Expert Ford Mustang-set (10265) via de LEGO-website, LEGO Stores of telefonische bestellingen. VIP-leden kunnen profiteren van deze speciale actie.

Waar is LEGO Exclusieve LEGO® Ford Mustang-sleutelhanger 5005822 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005822
lego insiders punten icoon
37
punten

Ben je een echte autoliefhebber? Dan mag je deze exclusieve Ford Mustang-sleutelhanger absoluut niet missen! Voeg een beetje pit toe aan je sleutelbos met deze stoere accessoire.

De sleutelhanger is voorzien van het officiële Ford Mustang-logo aan de ene kant en het bekende LEGO® logo aan de andere kant. Hiermee ben je verzekerd van een unieke sleutelhanger die niet alleen cool is, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Daarnaast ontvang je bij de sleutelbos ook een exclusief VIP-plaatje, waarmee je gegarandeerd de show steelt.

Deze speciale aanbieding geldt alleen als je de LEGO Creator Expert Ford Mustang-set (10265) aanschaft. Wees er snel bij, want de actie is geldig van 01-03-2019 t/m 10-03-2019 of zolang de voorraad strekt. Haal dus snel je favoriete LEGO set in huis en ontvang deze gave sleutelhanger helemaal gratis!

Maar let op, de aanbieding geldt alleen voor VIP-bestellingen op shop.LEGO.com, in LEGO Stores en voor telefonische bestellingen uit de LEGO-catalogus. Bricks & Pieces-bestellingen zijn helaas niet geldig voor deze actie.

Daarnaast geldt er één set per huishouden. Dus nodig al je vrienden en familie uit om ook deze waanzinnige Ford Mustang-sleutelhanger te bemachtigen. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet zo'n eyecatcher aan zijn sleutelbos?

Ben je bang dat je het cadeau moet terugsturen als je de LEGO set retourneert voor een terugbetaling? Geen zorgen, wij hebben aan alles gedacht. Mocht je de LEGO set om welke reden dan ook willen retourneren, dan moet je ook de sleutelhanger terugsturen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat alles goed wordt afgehandeld en jij nergens mee zit.

Het totaalbedrag van je aankoop wordt berekend nadat je VIP-punten hebt ingewisseld. Eventuele belastingen, extra verzendkosten en de waarde van gekochte cadeaubonnen tellen niet mee voor het totaalbedrag van je aankoop. Houd daar dus rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.

Deze fantastische aanbieding is helaas niet geldig in LEGOLAND® parken, LEGOLAND Discovery Centres, LEGO Certified Stores en bij incidentele verkoopevenementen. We willen namelijk dat deze exclusieve sleutelhanger een speciaal cadeau blijft voor onze VIP-klanten.

Let op: we behouden ons het recht voor om deze aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen. We willen natuurlijk dat alles eerlijk verloopt en dat iedereen de kans krijgt om van deze actie te profiteren.

Het enige dat je nodig hebt om van deze aanbieding gebruik te maken is een VIP-lidmaatschap. Ben je nog geen lid? Geen probleem, je kunt je eenvoudig aanmelden en binnen 24 uur heb je toegang tot alle VIP-voordelen, inclusief deze spectaculaire actie.

Wees er snel bij en zorg dat je deze unieke Ford Mustang-sleutelhanger aan je verzameling toevoegt. Bestel vandaag nog de LEGO Creator Expert Ford Mustang-set (10265) en maak gebruik van deze exclusieve aanbieding. Want zoals altijd geldt: op is op!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10255

Gebouwenset

foto van lego set10252

Volkswagen Kever

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.