Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wonder Woman™ 77906

De LEGO set 77906 is een spannende set waarin drie klassieke personages uit de Wonder Woman stripboeken samenkomen. Bouw je eigen avontuur met Wonder Woman en Cheetah en zet ze op een stevige basis. Deze set is perfect voor fans van Wonder Woman en kan ook dienen als een indrukwekkend display in elke kamer. Het is een geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen die van LEGO en superhelden houden. Bestel nu en beleef urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Wonder Woman™ 77906 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
255
lego thema icoon
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77906
lego insiders punten icoon
260
punten

Bouw je eigen spannende avontuur met LEGO® DC Wonder Woman™ (77906)! Deze set brengt 3 klassieke personages uit de Wonder Woman stripboeken samen in een bouwbaar, speel- en uitstallingsscène.



Hands-on Wonder Woman display set

Superheldenfans van alle leeftijden kunnen hun eigen recreatie van een superhelden gevecht bouwen tussen Wonder Woman™ en Cheetah™ - zoals te zien is op de cover van het klassieke Wonder Woman stripboek. Omdat het model dezelfde iconische personages bevat als de Wonder Woman 1984 film - Wonder Woman en Cheetah - is het ook het ideale cadeau voor fans van de blockbuster film. De 3 verzamelbare minifiguren worden weergegeven in een buitenomgeving op een stevige basis. Het voltooide model zal een geweldig gespreksstuk zijn in elke kamer.



Populaire actie minifiguren speelgoed van LEGO DC

LEGO DC bouwsets laten kinderen hun favoriete personages naspelen in conflicten van goed tegen kwaad om de wereld te redden! Met legendarische superhelden en coole gadgets zijn LEGO DC bouwsets geweldige cadeaus voor kinderen, die individueel en in groepen spelen inspireren die nooit eindigt.



De LEGO® DC Wonder Woman™ (77906) set is een meesterwerk van bouwen, spelen en displayen dat elke fan van Wonder Woman zal betoveren. Deze set, bestaande uit 255 bouwstenen en drie verzamelbare minifiguren, brengt het spannende gevecht tussen Wonder Woman en Cheetah tot leven.



Net als op de cover van het klassieke Wonder Woman stripboek illustreert deze set het epische duel tussen Wonder Woman en haar aartsvijand, Cheetah. Met behulp van je bouwkunsten en je creatieve verbeelding kun je deze iconische strijd opnieuw beleven.



Bouw je eigen actiescène door de gedetailleerde figuren van Wonder Woman en Cheetah in te zetten op de stevige basis. Elk personage is prachtig ontworpen en beschikt over beweegbare armen en benen, zodat je ze in verschillende houdingen kunt plaatsen. Je kunt ze neerzetten alsof ze elkaar uitdagen voor een gevecht, of ze juist in een heldhaftige pose laten staan om zich voor te bereiden op de strijd.



De Wonder Woman minifiguur draagt haar kenmerkende outfit, compleet met haar iconische gouden lasso en schild. Met haar kracht en moed is ze klaar om elke uitdaging aan te gaan en het goede te verdedigen.



Cheetah is ontworpen met oog voor detail, met haar katachtige trekken en vlijmscherpe klauwen. Ze is een meedogenloze vijand, vastbesloten om de wereld te veroveren. Maar Wonder Woman zal niet rusten voordat ze Cheetah heeft verslagen en de vrede heeft hersteld.



Zodra je klaar bent met bouwen, kun je deze LEGO set gebruiken als display. Het indrukwekkende ontwerp zal ongetwijfeld de aandacht trekken van elke bezoeker. Of je nu een fan bent van Wonder Woman, LEGO verzamelaar bent of gewoon van bouwen houdt, deze set is een must-have voor jouw collectie.



LEGO sets bieden eindeloos speelplezier en stimuleren de verbeelding. Met deze set kunnen kinderen en volwassenen samen spelen, bouwen en hun eigen avonturen bedenken. Gebruik je fantasie en creëer je eigen verhalen waarin de heldhaftige Wonder Woman de wereld redt van de kwaadaardige Cheetah. Het is tijd om jouw superheld vaardigheden te testen!



Bestel nu de LEGO® DC Wonder Woman™ (77906) set en beleef urenlang bouw- en speelplezier. Deze set is het perfecte cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar. Voeg deze unieke LEGO set toe aan jouw collectie en laat zien dat jij een echte Wonder Woman fan bent!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76000

Artic Batman™ vs. Mr. Freeze™: Aquaman™ op het ijs

foto van lego set76011

Batman™: Man-Bat Aanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.