Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Notitieboekje met elastiek 5006273

Het LEGO® DOTS Notitieboekje met elastiek is een stijlvol notitieboekje met 96 pagina's en een amuletvormige LEGO-plaat. Personaliseer de amulet met 18 tegels en combineer het notitieboekje met de LEGO DOTS-gelpennen voor ultiem knutsel- en schrijfplezier. Perfect cadeau en compact formaat. Bestel nu en maak jouw LEGO-collectie compleet!

Waar is LEGO Notitieboekje met elastiek 5006273 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006273
lego insiders punten icoon
127
punten

Ben je een schrijf- én knutselliefhebber? Dan is dit LEGO® DOTS Notitieboekje met elastiek echt iets voor jou! Dit stijlvolle softcover notitieboekje heeft maar liefst 96 pagina's en is voorzien van een handig elastiek om het gesloten te houden. En alsof dat nog niet genoeg is, zit er ook nog een verschuifbare 4x4 LEGO-plaat in de vorm van een amulet op, waarmee je het notitieboekje veilig kunt bewaren.

Maar dat is nog niet alles! Bij dit notitieboekje krijg je ook achttien opvallende, heldere tegels waarmee je de amulet kunt personaliseren. Mix en match de kleuren en patronen en maak van jouw notitieboekje een uniek kunstwerkje. De mogelijkheden zijn eindeloos!

En wil je jouw LEGO-schrijfervaring helemaal compleet maken? Combineer dit notitieboekje dan met een van de LEGO DOTS-gelpennen. Met deze pen kun je niet alleen lekker schrijven, maar ook nog eens jouw notitieboekje versieren met de leukste stippenpatronen. Zo wordt schrijven een feestje!

Het LEGO® DOTS Notitieboekje is niet alleen leuk voor jouzelf, maar ook een perfect cadeau voor verjaardagen of feestdagen. Of je nu thuis bent, op kantoor zit of in het klaslokaal zit, met dit notitieboekje maak je altijd indruk. Iedereen zal versteld staan van jouw coole LEGO-stijl!

Ben je benieuwd naar de afmetingen van dit geweldige notitieboekje? Het is ruim 21 cm lang en 13 cm breed, de perfecte maat om al jouw ideeën en aantekeningen in op te schrijven. Het LEGO® DOTS Notitieboekje mag dan compact zijn, maar het heeft genoeg ruimte voor al jouw creatieve uitspattingen.

Let er wel op dat dit notitieboekje kleine onderdelen bevat, dus houd het uit de buurt van kleine kinderen. Veiligheid gaat natuurlijk voor alles!

Kortom, met het LEGO® DOTS Notitieboekje met elastiek haal je niet alleen een praktisch en stijlvol notitieboekje in huis, maar ook een echt kunstwerk. Personaliseer de amulet met de kleurrijkste DOTS-tegels en maak indruk met jouw unieke stijl. Het is de perfecte combinatie van schrijven, knutselen en LEGO-plezier!

Wacht niet langer en bestel nu jouw LEGO® DOTS Notitieboekje met elastiek. Laat jouw creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos schrijf- en knutselplezier. Maak van elk aantekening een kunstwerk en laat jouw unieke stijl zien aan de wereld. Met LEGO® DOTS wordt schrijven nooit meer saai! Bestel nu en maak jouw LEGO-collectie compleet. Veel plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41903

Kosmisch wonder armband

foto van lego set41912

Tortelduifjes armband

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.