Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gelpennen-sixpack 5006275

Ontdek de creatieve mogelijkheden van het LEGO® DOTS Gelpennen-sixpack! Deze pen met authentieke LEGO-platen en kleurrijke tegels is ideaal om jouw eigen stijl te creëren.
Met gel-inkt en een fijne grip maakt schrijven een belevenis.
Geschikt voor kinderen en volwassenen die van LEGO houden.
Bestel nu en deel jouw creativiteit met #LEGOdotspen op social media.

Waar is LEGO Gelpennen-sixpack 5006275 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 16.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
5006275
lego insiders punten icoon
onbekend
punten
foto van lego set5006275

Haal het beste in je creativiteit naar boven met dit onwijs gave LEGO® DOTS Gelpennen-sixpack! Het is onmogelijk om niet geïnspireerd te raken door deze pen met daarop twee authentieke 1x4 LEGO-platen in verschillende kleuren. Zelfs volwassenen krijgen weer dat kinderlijke gevoel van avontuur en creativiteit terug als ze met deze pennen aan de slag gaan.

Als kers op de taart bevat deze set ook nog eens 25 kleurrijke tegels zodat je jouw pen kunt versieren op de manier die jij het leukst vindt. Je kunt zelfs twee pennen aan elkaar koppelen met deze tegels om zo een eigen unieke stijl te creëren. De pen heeft een handige rechthoekige vorm zodat deze niet zomaar van je bureau afrolt. Daarnaast heeft de pen ook nog eens een gel-inkt en een fijne grip zodat schrijven een ware belevenis wordt.

Dit gave cadeautje is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die wel houden van een beetje creativiteit in hun leven! Je kunt de pen op elk moment aanpassen om zo een andere stijl te kiezen. De pen is ruim 15 cm lang en is een aanwinst voor elk huis, kantoor of klaslokaal.

Met dit LEGO® DOTS Gelpennen-sixpack maak je niet alleen schrijven leuker, maar stimuleer je ook nog eens je eigen creativiteit. De set is een waardevolle toevoeging voor iedereen die van LEGO houdt en die graag zijn of haar eigen unieke stijl wil laten zien. Let wel op: de set bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Bestel het LEGO® DOTS Gelpennen-sixpack nu en ontdek hoeveel plezier er schuilt in het aanpassen en versieren van een pen! En wees niet bang om jouw creaties te delen op social media met de hashtag #LEGOdotspen om anderen ook te inspireren en te laten zien hoe leuk creativiteit kan zijn.

2023-12-29 09:40:57

Laatste update: 2023-12-29 09:40:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.99 (13-07-2022) € 16.99 (13-07-2022) € 16.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41962

Eenhoorn creatieve gezinsset

foto van lego set41949

Taslabels megapack - berichten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.