Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rugzak - Aap 5006495

De LEGO set 5006495 is een milieuvriendelijke en waterbestendige rugzak met een knuffelaap op de achterkant. Hij heeft verstelbare schouderbanden en reflecterende biezen voor veiligheid. De rugzak heeft genoeg ruimte voor boeken, kleding en snacks, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij is gemaakt van gerecycled PET en heeft een afmeting van ongeveer 30 cm hoog, 27 cm breed en 12 cm diep. Bestel nu en beleef onvergetelijke avonturen!

Waar is LEGO Rugzak - Aap 5006495 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006495
lego insiders punten icoon
337
punten

De perfecte rugzak voor de avonturen van elke jonge dierenliefhebber! Deze te gekke rugzak is waterbestendig en heeft een super coole knuffelaap op de achterkant. En weet je wat het beste is? Deze rugzak is gemaakt van milieuvriendelijk polyester, zodat hij lekker lang meegaat.

Met de stevige dubbele ritssluiting kun je gemakkelijk je spulletjes in het ruime hoofdvak stoppen. Of het nu een boek is voor op school of een sweatshirt voor als het koud wordt, het past er allemaal in. En voor al je snacks en kleine spulletjes is er een handig voorvak met rits.

Wat deze rugzak extra speciaal maakt, is dat hij verstelbare schouderbanden heeft. Zo kun je hem makkelijk aanpassen aan jouw lengte. En wees gerust, de reflecterende biezen zorgen ervoor dat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Veiligheid boven alles!

Ben je dol op kleurtjes en dieren? Dan is deze rugzak echt iets voor jou. Hij heeft een vrolijke dierenopdruk en is verkrijgbaar in allerlei knallende kleuren. Zo steel jij de show op het schoolplein!

En wist je dat deze rugzak ook nog eens goed is voor het milieu? Hij is namelijk gemaakt van gerecycled PET uit hergebruikte plastic flessen. Zo draag jij je steentje bij aan een schonere wereld terwijl je er super hip uitziet.

De afmetingen van deze fantastische rugzak zijn ongeveer 30 cm hoog, 27 cm breed en 12 cm diep. Dat betekent dat je genoeg ruimte hebt voor al je spullen. Of je nu op avontuur gaat in het bos, een dagje naar het strand gaat of gewoon naar school, deze rugzak is altijd klaar voor actie.

Is deze rugzak niet geweldig? Hij is stoer, kleurrijk en ook nog eens goed voor het milieu. Wat wil je nog meer? Twijfel niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen rugzak met knuffelaap. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Enthousiast geworden? Bestel nu snel en gemakkelijk jouw rugzak op onze website. Bij ons profiteer je van snelle levering, goede service en de beste kwaliteit. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor onvergetelijke avonturen met jouw nieuwe beste vriend, de knuffelaapa rugzak.

Dus waar wacht je nog op? Haal die stoere knuffelaap rugzak nu in huis en laat jouw vrienden versteld staan. Met deze rugzak ben jij klaar om jouw avonturen tegemoet te gaan. Of je nu gaat wandelen, fietsen, naar school gaat of gewoon op pad gaat met vrienden, deze rugzak is jouw ideale metgezel.

Bestel nu en maak jouw vrienden jaloers met deze gave rugzak. Wees er snel bij, want voor je het weet is hij uitverkocht. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat jij de trotse eigenaar wordt van deze te gekke rugzak. Haal vandaag nog jouw knuffelaap rugzak in huis en beleef de leukste avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10929

Modulair speelhuis

foto van lego set10806

Paarden

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.