Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rugzak met geblokt patroon – citrus 5007544

De LEGO set 5007544 is de ideale rugzak voor wilde avonturen. Deze waterbestendige rugzak met Afrikaanse dierenafbeeldingen is gemaakt van milieuvriendelijk polyester en biedt veel ruimte. Hij is ook geschikt voor volwassenen en draagt bij aan een betere wereld. Bestel hem vandaag nog en wees avontuurlijk en duurzaam met LEGO!

Waar is LEGO Rugzak met geblokt patroon – citrus 5007544 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007544
lego insiders punten icoon
360
punten

Op zoek naar de ideale rugzak voor jouw wilde avonturen? Dan is de LEGO set 5007544 perfect voor jou! Deze waterbestendige rugzak met geblokte afbeeldingen van Afrikaanse dieren in frisse citruskleuren is niet alleen super cool, maar ook nog eens gemaakt van milieuvriendelijk polyester voor extra duurzaamheid. Hoe geweldig is dat?

Met een stevige dubbele ritssluiting kun je gemakkelijk bij het ruime hoofdvak van deze rugzak. Hier passen al jouw avonturenspullen, zoals een boek of een sweatshirt, moeiteloos in. En vergeet het voorvak met rits niet, perfect voor snacks en kleinere spulletjes. Je hebt alles binnen handbereik!

Wat deze rugzak echt speciaal maakt, is dat hij gemaakt is van gerecycled PET uit hergebruikte plastic flessen. Je draagt niet alleen bij aan een betere toekomst voor de dieren, maar ook voor onze planeet. En dat voelt goed!

Deze dierenrugzak is speciaal ontworpen voor jonge dierenliefhebbers zoals jij. Met kleurrijke dierenopdruk en verstelbare schouderbanden is hij perfect voor jouw avonturen. En als extra bonus heeft deze rugzak ook nog reflecterende biezen, zodat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker.

Met een afmeting van ongeveer 30 cm hoog, 27 cm breed en 12 cm diep, is er volop ruimte voor al jouw spullen. Of je nu op ontdekkingsreis gaat in de jungle of gewoon een dagje naar school, deze rugzak is er klaar voor!

En laten we het nog even hebben over de stijlvolle geblokte afbeeldingen van Afrikaanse dieren. Van leeuwen tot giraffen, deze rugzak ziet er gewoonweg fantastisch uit. Met de frisse citruskleuren steel je gegarandeerd de show. Dus trek deze rugzak aan en laat zien dat jij een stoere en avontuurlijke dierenliefhebber bent!

Maar dat is nog niet alles. Deze rugzak is ook uitermate geschikt voor volwassenen. Of je nu op safari gaat in Afrika of gewoon een dagje naar het werk, deze rugzak is praktisch én leuk. De duurzame en waterbestendige eigenschappen zorgen ervoor dat je altijd goed voorbereid bent, wat het weer ook is. En het beste is nog wel dat je met deze rugzak bijdraagt aan een betere wereld. Wie zei dat praktisch niet leuk kon zijn?

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met LEGO set 5007544 en ontdek de wilde wereld van de dieren. Of je nu jong of oud bent, deze rugzak is de perfecte metgezel voor al jouw avonturen. Bestel hem vandaag nog en maak een statement - wees avontuurlijk, wees duurzaam, wees LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10982

Fruit- en Groentetractor

foto van lego set10415

Gevoelens en emoties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.