Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's magische doos 30414

LEGO Friends Emma's magische doos (30414) is een bouwpakket waarmee kinderen en volwassenen hun creativiteit kunnen uiten en magische vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Met 55 stukjes kunnen ze Emma's magische doos transformeren in een magisch podium.
De set bevat ook een geheim vakje waarin kinderen een bankbiljet kunnen laten verdwijnen en weer tevoorschijn kunnen toveren.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en kan worden gecombineerd met andere LEGO Friends sets voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en word de grootste goochelaar aller tijden!

Waar is LEGO Emma's magische doos 30414 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
67
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30414
lego insiders punten icoon
30
punten

Maak kennis met de magische wereld van LEGO Friends Emma's magische doos (30414) en leer een paar trucjes die je vrienden versteld zullen doen staan! In deze set ervaar je de sensatie van ongelooflijke en boeiende magische trucs die je kunt uitvoeren met een simpele draai van de knop en de hulp van je konijnenassistent.

Het is tijd om te schitteren en de show te stelen! Dit LEGO Friends Emma's magische doos (30414) bouwpakket is ontworpen om kinderen en volwassenen te helpen hun creativiteit te uiten en hun magische vaardigheden te ontwikkelen. De doos bevat 55 stukjes bouwplezier om Emma's magische doos tot leven te brengen en te veranderen in een magisch podium. Elke set bevat ook een geheim vakje, waarin de jonge goochelaar een bankbiljet kan laten verdwijnen en weer tevoorschijn kan halen!

Laat jezelf meeslepen in de spanning van echte magie en geniet van wat uw kinderen allemaal kunnen creëren. De doos stimuleert de fijne motoriek, de probleemoplossende vaardigheden en de verbeeldingskracht. Het bouwen van de set ontwikkelt de hand-oog coördinatie en geeft uw kinderen een gevoel van prijzenswaardige trots wanneer ze de doos voltooien en hun eerste goocheltruc kunnen uitvoeren.

Deze magische doos is het perfecte cadeau voor LEGO-fans van alle leeftijden. Het is ook de ideale manier om uw kinderen stoppen met het eindeloos turen naar hun mobiele telefoons en ze te laten genieten van hun creativiteit en verbeeldingskracht.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, zal deze magische doos eindeloos plezier bieden aan uw gezin en vrienden. Combineer je set met andere LEGO Friends sets om eindeloze mogelijkheden te creëren en het plezier nog te vergroten!

Kenmerken:

- Een magische wereld van LEGO Friends Emma's magische doos (30414) ontworpen om creativiteit en magische vaardigheden te ontwikkelen
- Bevat 55 stukjes bouwplezier, een konijn assistent en een geheim vakje om het bankbiljet te laten verdwijnen
- Ontwikkelt de fijne motoriek, probleemoplossende vaardigheden en verbeeldingskracht van kinderen
- Een cadeau voor LEGO-fans van alle leeftijden
- Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar
- Combineer met andere LEGO Friends sets voor eindeloos plezier!

Koop nu LEGO Friends Emma's magische doos (30414) en ontdek de magische wereld van LEGO Friends! Verdien zo de titel van grootste goochelaar van alle tijden en laat je vrienden versteld staan van je magische trucs!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41093

Heartlake Kapsalon

foto van lego set41690

LEGO® Friends adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.