Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tuinbloem en vlinder 30417

Met de lego set 30417 Tuinbloem en vlinder kun je je eigen kleurrijke tuin creëren.
De set bevat 60 lego blokjes waarmee je verschillende bloemen kunt bouwen.
De schattige vlinder voegt een speels accent toe aan je creatie.
Deze set is leuk voor jongeren en volwassenen, en stimuleert de creativiteit en fijne motoriek.
Bestel het vandaag nog en geef je lego collectie een mooie aanvulling!

Waar is LEGO Tuinbloem en vlinder 30417 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30417
lego insiders punten icoon
30
punten

Laat je creativiteit bloeien met de nieuwe lego set 30417 Tuinbloem en vlinder! Met deze set kun jij je eigen tuin creëren en bewonderen. De set bevat een schattige vlinder en kleurrijke bloemen die je tot bloei kunt laten komen. Ideaal voor jongeren én volwassenen.

De set bestaat uit 60 lego blokjes in verschillende kleuren en vormen waarmee je zelf jouw ideale tuin kunt bouwen. Of je nu fan bent van rozen, tulpen of zonnebloemen, met deze set kan je ze allemaal bouwen. Laat jouw fantasie de vrije loop en maak de mooiste creaties met de lego blokjes. Jouw tuin wordt zo levendig als jij maar wilt.

De vlinder in deze set is de perfecte toevoeging aan jouw bloemendecoratie. Met zijn kleurrijke vleugels zal hij een echte eyecatcher zijn in jouw lego tuin. Je kunt hem laten fladderen tussen de bloemen en wie weet trekt hij wel andere insecten aan die jouw tuin nog levendiger maken.

Niet alleen is deze lego set leuk om mee te spelen of als decoratie op je bureau te zetten, het is ook een perfect cadeau voor iedereen die van bloemen en lego houdt. Geef het aan je vriend of vriendin, je kinderen of ouders, voor verjaardagen, sinterklaas of kerst. Het zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren.

De set is eenvoudig te bouwen en de instructies zijn erg duidelijk. Iedereen kan aan de slag met deze set, ongeacht hun bouwervaring. Daarnaast zijn de lego blokjes van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee. Het is een duurzaam speelgoed dat nog jarenlang meegaat.

De lego set 30417 Tuinbloem en vlinder is niet alleen leuk om mee te spelen, het zal ook helpen om jouw creativiteit te ontwikkelen en stimuleren. Het heeft een positief effect op het ontwikkelen van de fijne motoriek en de bouwvaardigheden. Daarnaast kan het helpen om stress te verminderen en de concentratie te verbeteren. Perfect voor jonge kinderen én volwassenen die even willen ontspannen na een drukke dag.

Al met al is deze lego set een fantastische aanvulling op jouw lego collectie. Of het nu als cadeau wordt gegeven of voor eigen gebruik, het zal zeker een glimlach op het gezicht toveren en de creativiteit stimuleren. Bestel de lego set 30417 Tuinbloem en vlinder vandaag nog en laat jouw fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41324

Wintersport skilift

foto van lego set42614

Vintage kledingwinkel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.