Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's winkelspeelkubus 41405

Maak kennis met LEGO Friends Andrea's winkelspeelkubus (41405)! Deze draagbare speelset bevat een minidierenwinkel en biedt eindeloos speelplezier.
Kinderen kunnen rollenspellen spelen als winkeleigenaar of klant en de kubus overal mee naartoe nemen.
Verzamel alle vijf kubussen, ontdek de mysteriehuisdieren en combineer ze tot verschillende vormen.
Deze compacte set stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen, waar ze ook zijn.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Andrea's winkelspeelkubus 41405 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
40
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
30-06-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41405
lego insiders punten icoon
75
punten

Haal de dierenvriend in je naar boven met LEGO® Friends Andrea's winkelspeelkubus (41405)! Deze draagbare speelset laat je een minidierenwinkel ontdekken, boordevol mogelijkheden om te spelen en te fantaseren. Laat je kinderen genieten van rollenspelplezier waarbij ze kunnen doen alsof ze de winkeleigenaar zijn of een klant die brokjes wil kopen!

Deze compacte speelset is perfect om overal mee naartoe te nemen dankzij het handige kubusontwerp. En omdat alle elementen eenvoudig te bouwen zijn, kunnen kinderen ook buiten de kubus spelen en hun fantasie de vrije loop laten gaan. Het beste van alles is dat de elementen vastgemaakt kunnen worden aan de onderkant van de speelkubus, zodat er geen onderdelen verloren gaan wanneer kinderen er onderweg mee spelen!

Elke kubus bevat een mysteriehuisdier in een onbekende kleur, wat dit LEGO Friends reisspeelgoed een verrassingselement geeft. Verzamel ze alle vijf en ontdek welke huisdieren erin zitten verborgen en combineer de kubussen tot gekke vormen. Kinderen kunnen buiten de kubus spelen met de elementen of ze erin vervoeren voor plezier onderweg.

De kunst van het kubisme is dat het kinderen een ander voorproefje geeft van de LEGO Friends wereld. Laat kinderen kennismaken met Heartlake City, waar ze hun interesses kunnen verkennen en samen met hun beste vriendinnen creatief plezier kunnen beleven!

De LEGO Friends Andrea's winkelspeelkubus is niet alleen een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met het LEGO-universum, maar ook om hun liefde voor dieren te stimuleren. Met de compacte LEGO-dierenspeelset kunnen kinderen waar ze ook zijn spelen met het minipoppetje en de dierenwinkel.

Elke kubus is ca. 8 cm breed en 6 cm hoog waardoor het een ideaal, compact en leuk speeltje is om mee te nemen naar een speelafspraak. Het kleurrijke, draagbare speelgoed is ook geschikt voor het leuker maken van lange autoritten.

Deze speelgoeddierenspeelset heeft geen batterijen nodig om tot leven te komen. Hij kan worden gesplitst, gestapeld en verbonden met andere kubussen, en elke kubus bevat een mysteriedier. Ze bruisen gewoon van de mogelijkheden!

Geef deze dierenspeelgoedset cadeau aan kinderen van 6 jaar en ouder en zie hoe hun creativiteit en verbeeldingskracht worden gestimuleerd. De set is inclusief een minipoppetje, een minidier en een speelgoedaquarium. De minipoppetjesaccessoires brengen rollenspel tot leven en met het stickervel kunnen kinderen de kubus naar hun eigen smaak aanpassen.

Of je nu ervaren bent in het bouwen van LEGO-sets of een beginner bent, er zijn eenvoudig te volgen, stapsgewijze bouwinstructies inbegrepen, dus maak de doos open en het plezier kan meteen beginnen!

Bij de LEGO Groep gooien, verhitten, bijten, bekrassen en testen we de LEGO-stenen en -onderdelen op alle mogelijke manieren om te garanderen dat elke LEGO-bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

LEGO® bouwstenen en speelgoedsets voldoen aan de hoogste normen in de industrie. Kinderen die deze minipoppetjesset bouwen, zullen merken dat de stenen stevig op elkaar passen en elke keer weer gemakkelijk van elkaar te halen zijn.

Laat je kinderen kennismaken met Heartlake City in de LEGO® Friends wereld, een plek van leuk fantasierijk spel en fantastische vriendschappen waar kinderen personages zullen vinden die net zo zijn als zijzelf en waar iedereen welkom is. Bestel nu de LEGO Friends Andrea's winkelspeelkubus en ontdek dat er geen grenzen zijn aan de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41669

Mia's voetbalkubus

foto van lego set41103

Popster Opnamestudio

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.