Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's winkelspeelkubus 41408

De LEGO Friends set 41408, Mia's winkelspeelkubus, is perfect voor filmliefhebbers.
De draagbare speelset bevat alles wat je nodig hebt om je eigen bioscoop te creëren, inclusief popcornmachine en vriendelijke minipoppetjes.
De set is gemakkelijk mee te nemen en kan worden gecombineerd met andere winkelkubussen om coole vormen te maken.
Ideaal als cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder.
Ontdek de wereld van Heartlake City en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Mia's winkelspeelkubus 41408 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
30-06-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41408
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een echte filmliefhebber? Dan hebben wij de perfecte LEGO Friends set voor jou: Mia's winkelspeelkubus (41408)! Met deze draagbare speelset kun jij altijd en overal je eigen bioscoop creëren. Beleef de leukste filmscènes en verkoop kaartjes aan je vrienden. Je kunt zelfs zelf popcorn maken!

De LEGO elementen van deze set passen allemaal in de kubus, waardoor je het filmspeelplezier gemakkelijk onderweg kunt meenemen. Maar dat is nog niet alles: je kunt de elementen ook losmaken en onderaan de kubus bevestigen, zodat je nooit meer ontbrekende stenen hebt. En als je de kubus in tweeën splijt, kun je het bioscoopplezier gemakkelijk delen met een andere LEGO fan.

Maar dat is nog niet alles! Er zijn nog vier andere LEGO Friends winkelkubussen om te verzamelen. Elke kubus bevat een mysteriehuisdier in een onbekende kleur – hoe leuk is dat? Verbind de kubussen aan elkaar en creëer de coolste vormen! Je kunt zelfs kennismaken met de wereld van Heartlake City en vrienden maken met anderen die net zo zijn als jij.

En heb je het stickervel al gezien? Hiermee kun je de winkel versieren zoals jij dat wilt. Het minipoppetje dat bij de set hoort en de poppopcornmachine maken het spel helemaal compleet.

De kubus is ongeveer 8 bij 6 cm groot en past dus gemakkelijk in je rugzak of handtas. Ideaal om mee te nemen op lange autoritten of tijdens vakanties. Bovendien heeft deze LEGO set geen batterijen nodig om de actie tot leven te laten komen. En dankzij de duidelijke, eenvoudig te volgen instructies kun je direct aan de slag!

Deze LEGO Friends set is een geweldige verrassing, verjaardags- of sinterklaascadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder. En ook als je nog niet eerder met LEGO stenen hebt gebouwd, is deze set gemakkelijk in elkaar te zetten. Alle LEGO stenen, onderdelen en minipoppetjes worden uitgebreid getest om te garanderen dat elke bouwset voldoet aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen.

Beleef nu je eigen bioscoopavonturen met de LEGO Friends Mia's winkelspeelkubus en verzamel alle winkelkubussen om de coolste vormen te creëren. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de wereld van Heartlake City!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41434

Andrea's junglespeelkubus

foto van lego set42614

Vintage kledingwinkel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.