Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's zomerspeelkubus 41414

LEGO set 41414 (Emma's Zomerspeelkubus) is een draagbare speelset die kinderen meeneemt naar het strand.
Deze set bevat een miniatuurstrand met een zandkasteel en een ijscokraam.
De kubus is handzaam en kan overal mee naartoe worden genomen.
De onderdelen kunnen uit de kubus worden gehaald en opnieuw worden bevestigd.
Verzamel alle vijf de zomerspeelkubussen om een miniatuur strandparadijs te creëren.
Deze set is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Waar is LEGO Emma's zomerspeelkubus 41414 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
51
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41414
lego insiders punten icoon
75
punten

Haal het strand in huis met LEGO® Friends Emma's zomerspeelkubus (41414)! Deze draagbare speelset neemt creatieve kinderen mee op een denkbeeldige dag naar het strand. In deze doorschijnende kubus zit een miniatuurstrand met een zandkasteel en een ijscokraam. Perfect als verjaardagscadeau voor kinderen die van compact speelgoed en het strand houden.

Door de handzame omvang van de kubus is deze speelset ideaal om overal mee naartoe te nemen. De onderdelen kunnen uit de kubus worden gehaald, zodat kinderen ook buiten de kubus van allerlei vakantieverhalen kunnen genieten. De onderdelen kunnen ook bevestigd worden op de bodem van de kubus, zodat er onderweg nooit meer stenen kwijtraken! De kubus kan in twee helften worden gesplitst, zodat kinderen de avonturen samen met hun vrienden of vriendinnen kunnen delen.

Verzamel alle vijf de zomerspeelkubussen om een miniatuur strandparadijs te creëren. Elke draagbare speelgoedkubus bevat een verrassingsdier in een willekeurige kleur – het is altijd leuk om te ontdekken wat er in de kubus zit! Het stapelbare speelgoed kan worden verbonden met de andere kubussen voor allerlei leuke creaties.

Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, waar alledaagse helden hen een warm welkom geven! In deze fantasierijke dierenspeelset hoeft geen batterijen te worden gestopt om tot leven te komen, waardoor kinderen er altijd mee kunnen spelen, of ze nu in de auto, in de trein of in een vliegtuig zitten.

Met deze 51-delige minispeelkubus kunnen creatieve kinderen hun kubussen op elkaar stapelen of met elkaar verbinden om ze op allerlei leuke manieren neer te zetten. Ze kunnen de onderdelen eruit halen of er in de kubus mee spelen. Het is klein speelgoed voor groots speelplezier! De eenvoudig te bouwen modellen zijn aantrekkelijk voor kinderen die nog niet eerder met LEGO® stenen hebben gebouwd. Het is ook een fantastisch verjaardagscadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Dit zomerspeelgoed bevat duidelijke gedrukte instructies, net als alle andere LEGO® sets. Ze zijn zo ontworpen dat kinderen van 6 jaar en ouder ze gemakkelijk kunnen volgen en zonder de hulp van een volwassene aan de slag kunnen met bouwen. LEGO® kinderspeelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen en de eigen kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Kinderen die deze LEGO Friends set met Emma bouwen, zullen merken dat de stenen stevig op elkaar passen en elke keer weer eenvoudig van elkaar te halen zijn.

Nodig de LEGO® Friends Emma's zomerspeelkubus (41414) uit om de fantasie van kinderen te stimuleren en hun creativiteit te laten bloeien. Met deze draagbare speelkubus in de hand, kunnen kinderen overal spelen waar ze willen. Het compacte formaat maakt deze set ook een schattige set om op een bureau neer te zetten. Haal het strand in huis met LEGO® Friends Emma's zomerspeelkubus (41414)!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41118

Heartlake supermarkt

foto van lego set30416

Marktkraam

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.