Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's modewinkel 41427

De LEGO set 41427 is een modewinkel en ontwerpstudio speelset voor jonge fashionista's.
Met een ronddraaiende paskamer, coole stijlmixer en balkon kunnen kinderen eindeloos nieuwe looks bedenken.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, kan gecombineerd worden met ander LEGO speelgoed en wordt geleverd met duidelijke instructies.
Veilig en van hoge kwaliteit, dit cadeau zorgt voor urenlang speelplezier zonder batterijen.
Bestel nu en geef jouw kinderen een geweldig cadeau!

Waar is LEGO Emma's modewinkel 41427 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
343
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41427
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom in Emma's modewinkel! Een geweldige speelset vol functies waar de echte fashionista's in de dop hun droom als modeontwerper in vervulling kunnen laten gaan. Bestaande uit een modewinkel van 2 verdiepingen en ontwerpstudio zal deze set eindeloos plezier bieden voor jonge bouwers.

Laat de minipoppetjes nieuwe looks vinden met behulp van de coole stijlmixer en verschillende outfits combineren. Kinderen kunnen de minipoppetjes aankleden in de ronddraaiende paskamer compleet met een werkende spiegel. De bovenste verdieping is een ontwerpstudio, compleet met naaigedeelte en balkon, waar kinderen onder het genot van een kop koffie nieuwe looks kunnen bedenken. Bovendien is de ontwerpstudio afneembaar voor eenvoudige toegang tot de winkel op de begane grond. In deze set kunnen twee vriendinnen tegelijkertijd spelen en hun eigen gedeelte van de speelset hebben.

Deze speelset is ontworpen voor eindeloos plezier voor kinderen van 6 jaar en ouder die een passie hebben voor mode en stijl. Kinderen kunnen de set ook combineren met ander LEGO® speelgoed voor nog meer creatief speelplezier. Met een hoogte van ca. 17 cm en een breedte van ca. 16 cm is deze modewinkel met 2 verdiepingen een echte eyecatcher in elke slaapkamer.

Met 343-delige set kunnen kinderen urenlang plezier hebben en hun eigen modespeelsets bouwen zonder hulp van een volwassene. Net als alle andere LEGO® bouwsets bevat deze set duidelijke instructies waardoor kinderen gemakkelijk de set kunnen bouwen.

Kinderen zullen zich urenlang vermaken met alle geweldige functies van deze winkelspeelgoedset, en omdat je voor de set geen batterijen nodig hebt houdt het plezier nooit op. Laat jonge bouwers kennismaken met de LEGO® Heartlake City wereld met deze spannende bouw- en speelervaring waar Stephanie, Mia, Emma, Olivia en Andrea hen een warm welkom geven.

LEGO® stenen en onderdelen worden op veiligheid en kwaliteit getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit leuke bouwspeelgoed voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bestel deze 343-delige LEGO® Friends modewinkel nu en geef jouw kinderen een cadeau waar ze dolgelukkig mee zullen zijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41057

Heartlake paardenshow

foto van lego set41104

Popster Kleedkamer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.