Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's junglespeelkubus 41437

De LEGO set 41437 is Mia's junglespeelkubus uit de LEGO Friends serie.
Deze set is ideaal voor kinderen die van avonturen houden en gek zijn op dieren.
De kubus bevat uitneembare onderdelen en kan worden vastgemaakt aan andere kubussen.
Verzamel alle vijf de junglespeelkubussen en beleef eindeloos speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Perfect voor onderweg en op reis.

Waar is LEGO Mia's junglespeelkubus 41437 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
43
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41437
lego insiders punten icoon
75
punten

Duik in de jungle vol dieren met Mia's junglespeelkubus (41437) van LEGO Friends! Deze set is perfect voor kinderen die gek zijn op avonturen en dieren. Laat je fantasie de vrije loop en ga op een exotische reis door de jungle! Deze speelkubus is ideaal voor onderweg en alle onderdelen passen erin, zodat je altijd en overal kunt spelen.

Bouw je eigen speelkubus vol leuks met de elementen uit deze bouwset met dierenthema. Alle onderdelen zijn uitneembaar, zodat je oneindig kunt blijven bouwen en spelen met deze set. Om het spelen nog makkelijker en leuker te maken, kunnen de onderdelen worden vastgemaakt op de bodem van de kubus. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat er stenen kwijtraken. En als je vrienden uitnodigt om mee te spelen, kun je de kubus in tweeën splitsen om samen het avontuur aan te gaan!

Maak kennis met de wereld van Heartlake City en verzamel alle vijf de LEGO Friends junglespeelkubussen! Elke kubus bevat een verrassingsdier in een willekeurige kleur, dus je weet nooit wat je krijgt totdat je de kubus openmaakt! En er zitten noppen aan de buitenkant van de kubus, zodat je hem aan andere kubussen kunt koppelen en allerlei coole opstellingen kunt maken.

Deze speelgoedset is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 jaar en ouder. Het biedt urenlang speelplezier en is daarmee het ideale cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. De bescheiden afmetingen van de kubus maken hem bovendien perfect om mee te nemen op reis. Zo kunnen kleine ontdekkingsreizigers altijd en overal avonturen beleven!

Met Mia's junglespeelkubus kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten. Doe alsof je de smoothiemaker in de knusse tent gebruikt, speel tussen de bomen en aai het schattige verrassingsdier. Gebruik het stickervel om Mia's speelgoedtent te versieren zoals jij dat wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De instructies zijn eenvoudig te volgen, zelfs als je nog niet eerder met LEGO® stenen hebt gebouwd. Het bouwspeelgoed is van hoge kwaliteit en voldoet aan de hoogste industrienormen en de eigen strikte kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Kinderen zullen merken dat de stenen stevig op elkaar passen en elke keer weer gemakkelijk van elkaar te halen zijn.

Welkom in de jungle van LEGO Friends! Ontmoet Stephanie, Mia, Olivia, Andrea en Emma en help ze voor de dieren in de jungle te zorgen. Na het spelen met Mia's junglespeelkubus zullen kinderen nieuwe vrienden hebben gemaakt en hun blik hebben verruimd.

Kortom, Mia's junglespeelkubus is een fantastische set voor kinderen die gek zijn op avonturen en dieren. Verzamel alle vijf de LEGO Friends junglespeelkubussen en creëer je eigen jungle vol dieren en plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41120

Avonturenkamp boogschieten

foto van lego set41411

Stephanie's zomerspeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.