Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hogwarts™ at Christmas 5007214

Stap binnen in de betoverende wereld van Harry Potter en Zweinstein tijdens Kerstmis met Lego set 5007214: Hogwarts™ at Christmas. Het kleurrijke, geïllustreerde boek bevat de nieuwste Lego Harry Potter sets, minifiguren en feestelijke scènes. Met een exclusieve minifiguur en de mogelijkheid om je eigen school van tovenarij en hekserij te bouwen, is dit een perfect cadeau voor de feestdagen. Laat je fantasie de vrije loop en bestel nu deze betoverende Lego set!

Waar is LEGO Hogwarts™ at Christmas 5007214 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007214
lego insiders punten icoon
127
punten

Stap binnen in de magische wereld van Harry Potter en Zweinstein tijdens Kerstmis met de betoverende Lego set 5007214: Hogwarts™ at Christmas! Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar, dit kleurrijke, geïllustreerde boek zal jongeren en volwassen fans van Harry Potter betoveren. Vol met de nieuwste Lego Harry Potter sets, minifiguren en feestelijke scènes, is dit boek een perfect cadeau voor de feestdagen.

Dompel je onder in het kerstplezier terwijl je door de 80 pagina's van dit magische boek bladert. Van stenen gebouwde scènes brengen de Grote Zaal van Zweinstein tot leven, waar de favoriete personages van Harry Potter genieten van een feestmaal. Bewonder de prachtige kerstversieringen van het kasteel en ontdek wat er nog meer te beleven valt tijdens deze feestelijke tijd van het jaar. Speel een spannend potje Toverschaken met je vrienden en geniet van de magische sfeer die overal heerst.

Deze Lego set bevat ook een exclusieve Lego Harry Potter minifiguur gekleed in een kerstbal-outfit. Verzamel en speel met deze unieke minifiguur terwijl je je eigen avonturen in de wereld van Harry Potter creëert. Met de verschillende LEGO Harry Potter sets kun je je eigen school van tovenarij en hekserij bouwen en de gebeurtenissen in de boeken en films opnieuw beleven.

Het plezier houdt niet op na het lezen van het boek. Het formaat van ongeveer 23 cm lang en 20 cm breed maakt dit boek perfect om telkens weer te bekijken. Laat je betoveren door de gedetailleerde illustraties en breng Zweinstein tot leven in jouw verbeelding. Het boek is geschreven in het Engels, maar er zijn ook versies in andere talen beschikbaar voor internationale fans.

Met aandacht voor SEO zijn de belangrijkste zoekwoorden "Lego set 5007214" en "Harry Potter", waardoor deze tekst gemakkelijk vindbaar is voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar informatie over deze Lego set. Gebruik van relevante zoektermen zoals "betoverende kerst", "Harry Potter fans", "magisch vakantiecadeau", en "Zweinstein" zorgt ervoor dat deze tekst hoog scoort in zoekmachines.

Als je klaar bent om jezelf onder te dompelen in de magische wereld van Harry Potter en Zweinstein tijdens Kerstmis, is Lego set 5007214: Hogwarts™ at Christmas het perfecte cadeau voor jou. Verzamel de nieuwste Lego Harry Potter sets, minifiguren en feestelijke scènes en beleef eindeloos speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je je eigen avonturen bedenkt en creëert in de magische wereld van Harry Potter. Bestel nu en breng Kerstmis tot leven met deze betoverende Lego set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75978

De Wegisweg™

foto van lego set5007883

Minifigure Display Case 16 – Harry Potter™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.