Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Harry Potter™. Magical Secrets 5007367

Dompel je onder in de magische wereld van Harry Potter met het LEGO® Harry Potter™ activiteitenboek! Dit boek, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar, zit boordevol avonturen en leuke activiteiten gebaseerd op de films. Ontdek geheime gangen, los puzzels op en ontwikkel je eigen magische krachten. Het boek bevat ook een bouwbare minifiguur van Sirius Zwarts™ en is een geweldig cadeau voor jonge fans. Let op: niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Waar is LEGO Harry Potter™. Magical Secrets 5007367 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007367
lego insiders punten icoon
67
punten

Stap in de magische wereld van Harry Potter met dit te gekke LEGO® Harry Potter™ activiteitenboek! Het barst van de actie en avontuur, en is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. Ga op pad met Harry, Ron en Hermelien en beleef de meest magische avonturen.

In dit boek vind je allerlei leuke activiteiten die gebaseerd zijn op de personages en verhalen uit de Harry Potter™ films. Volg de aanwijzingen om het portret van de Dikke Dame te vinden en ontdek welke geheimen er achter haar schild schuilen. Gebruik de handige Sluipwegwijzer™ om te ontdekken wie er allemaal rondloopt in Zweinstein™. Los mysterieuze puzzels op, ontdek coole dieren en verken geheime gangen.

Maar dat is nog niet alles! Met het LEGO® Harry Potter™ activiteitenboek leer je ook toverspreuken en krijg je de kans om je eigen magische krachten te ontwikkelen. Wie weet ontdek je wel een verborgen talent voor magie!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook een bouwbare minifiguur van Sirius Zwarts™ bij dit boek. Sirius heeft jouw hulp nodig om te ontsnappen aan de angstaanjagende Dementors. Bouw Sirius en bedenk jouw eigen spannende avonturen waarin je hem helpt te ontkomen aan deze duistere wezens.

Dit 32 pagina's dikke softcoverboek staat garant voor urenlang speelplezier. Het is speciaal gemaakt voor jonge fans van Harry Potter™ en is een geweldig cadeau voor heksen, tovenaars en dreuzels vanaf 5 jaar. Let wel op, de LEGO® minifiguur van Sirius Zwarts™ kan verstikkingsgevaar opleveren en is daarom niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, met dit boek heb je altijd en overal plezier. Het is geschreven in het Engels en heeft een handzaam formaat van ongeveer 28 cm lang en 20 cm breed. Er zijn ook versies verkrijgbaar in andere talen, dus je kunt het boek zelfs gebruiken om je talenkennis te verbeteren!

Dus waar wacht je nog op? Haal nu het LEGO® Harry Potter™ activiteitenboek in huis en duik in de betoverende wereld van magie en avontuur. Beleef de spannendste momenten uit de films en creëer je eigen magische verhalen. Met dit boek ben jij de held van je eigen Harry Potter™ avontuur!

Let op: Dit boek bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het boek uit de buurt van baby's en jonge kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76389

Zweinstein™ Geheime Kamer

foto van lego set5007454

Albus Perkamentus™ knuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.