Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wizard vs Wizard 5007372

Ontdek de magische LEGO set 5007372 van Harry Potter. Beleef epische gevechten tussen Harry Potter en Draco Malfidus met de geïllustreerde boeken, spelletjes en puzzels. Inclusief LEGO minifiguren en pop-up decors. Perfect cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar. Beschikbaar in verschillende talen. Bestel nu en stap in de magische wereld van Harry Potter!

Waar is LEGO Wizard vs Wizard 5007372 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007372
lego insiders punten icoon
172
punten

Ontdek de magische wereld van Harry Potter™ en zijn aartsrivaal Draco Malfidus™ met deze betoverende LEGO set 5007372! Tijdens hun verblijf op Zweinstein™ staan de twee jongens bekend om hun legendarische ruzies en confrontaties. Nu kunnen kinderen zelf de spanning en sensatie van deze epische gevechten ervaren met de 2 geïllustreerde boeken in deze set.

Deze magische set bevat niet alleen urenlang leesplezier, maar ook puzzels en spelletjes om jonge tovenaars en heksen te vermaken. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook 2 LEGO minifiguren van Harry Potter en Draco Malfidus meegeleverd. Hiermee kunnen kinderen hun favoriete scènes uit de verhalen naspelen tegen de achtergrond van de twee prachtige pop-up decors.

Dit cadeau is perfect voor kinderen vanaf 7 jaar die gefascineerd zijn door de avonturen van Harry Potter. Of ze nu een Hufflepuff, Ravenclaw, Slytherin of Gryffindor zijn, deze set zal zeker hun verbeelding prikkelen en hun liefde voor de magische wereld vergroten. Let op: de set bevat kleine onderdelen en is daarom niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Met deze LEGO set kunnen jonge fans genieten van het plezier en de opwinding van Harry Potter en Draco Malfidus, waar en wanneer ze maar willen. Het boek is ca. 30 cm lang en 25 cm breed, waardoor het perfect is om overal mee naartoe te nemen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de boeken leest, de puzzels oplost en de minifiguren tot leven brengt in je eigen unieke avonturen.

Geef dit geweldige cadeau aan een speciaal kind in je leven en zie hoe hun gezicht licht op van vreugde en verwondering. Dit is niet zomaar een cadeau, het is een ticket naar een wereld vol magie, vriendschap en avontuur. Presenteer het op een verjaardag, tijdens de feestdagen of zomaar als verrassing en maak een blijvende indruk.

En er is nog meer goed nieuws! Deze set is niet alleen beschikbaar in het Engels, maar ook in andere talen. Dus waar je ook woont, je kunt genieten van de spannende verhalen en uitdagende puzzels in je eigen taal. Verzamel alle versies en bouw je eigen Harry Potter™ collectie.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de magische wereld van Harry Potter met deze LEGO set 5007372. Ga de strijd aan tussen goed en kwaad, ontdek geheime toverdranken en spreuken en beleef epische avonturen met je favoriete personages. Bestel nu en laat de magie beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76410

Zwadderich™ huisbanner

foto van lego set75956

Zwerkbal™ wedstrijd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.