Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Fun to Color 5007392

Dit LEGO set 5007392 kleurboek is een must-have voor jonge Harry Potter™ fans. Het bevat kleurplaten van favoriete personages, puzzels en spelletjes om je brein te trainen. Neem het overal mee naartoe voor eindeloos plezier. Ideaal cadeau voor Harry Potter™ fans vanaf 5 jaar. Bestel nu en stap in de magische wereld!

Waar is LEGO Fun to Color 5007392 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007392
lego insiders punten icoon
60
punten

Ben je dol op Harry Potter™ en houd je ervan om magische scènes tot leven te brengen? Dan is deze LEGO set 5007392 een absolute must-have voor jou! Dit boek staat boordevol kleurplaten, verbind-de-punten-uitdagingen, doolhoven en nog veel meer leuks voor jou als jonge Harry Potter™ fan. Niet alleen brengt het je urenlang vermaak, maar het helpt ook nog eens om je puzzelvaardigheden te ontwikkelen.

Dit magische kleurboek bevat maar liefst 48 pagina's vol met jouw favoriete personages uit de Harry Potter™ films, zoals Harry, Ron, Hermelien en nog vele anderen! Gebruik je fantasie en geef deze bekende karakters kleur met behulp van je mooiste kleurpotloden of stiften. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de wereld van Harry Potter™ tot leven brengt!

Maar dit kleurboek is meer dan alleen kleurplaten. Het bevat ook spannende puzzels en spelletjes die speciaal zijn ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. Ga de uitdaging aan en los de verbind-de-punten-puzzels op. Ontwar de doolhoven en vind de weg naar de oplossing. Dit boek zorgt voor urenlang speelplezier en geeft je de kans om je brein te trainen terwijl je geniet van de magische wereld van Harry Potter™.

Ligt jouw verjaardag binnenkort in het verschiet? Dan is dit kleurboek het perfecte cadeau voor elke Harry Potter™ fan. Beleef magisch plezier en ontwikkel tegelijkertijd je puzzelvaardigheden. Of je nu een heks, tovenaar of dreuzel bent, dit boek is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar die dol is op Harry Potter™!

Neem dit boek overal mee naartoe en beleef altijd en overal plezier. Het boek is geschreven in het Engels, maar er zijn ook versies beschikbaar in andere talen. Met een formaat van ongeveer 28 cm lang en 20 cm breed past het gemakkelijk in je tas. Dus of je nu op vakantie bent, bij familie op bezoek gaat of gewoon lekker thuis bent, je kunt altijd genieten van de avonturen van Harry Potter™.

Kortom, dit LEGO set 5007392 kleurboek is de ultieme speelervaring voor jonge Harry Potter™ fans. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de kleurplaten tot leven brengt. Test je brein met de uitdagende puzzels en spelletjes. En geniet altijd en overal van het magische plezier dat Harry Potter™ te bieden heeft. Wacht niet langer en haal dit kleurboek vandaag nog in huis!

Met LEGO set 5007392 heb je alles wat je nodig hebt om een magische wereld te creëren vol kleur en avontuur. Bestel nu en stap in de wereld van Harry Potter™!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75969

Hogwarts™ De Astronomietoren

foto van lego set75966

Hogwarts™ Kamer van Hoge Nood

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.