Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hagrid™ knuffel 5007494

De LEGO Harry Potter Hagrid knuffel is een must-have voor alle fans. Deze 38 cm hoge knuffel van Hagrid is gemaakt van zacht materiaal en heeft geborduurde details. Hij is perfect om mee te knuffelen, te spelen en neer te zetten. Haal deze unieke knuffel vandaag nog in huis en beleef eindeloos speelplezier in de magische wereld van Harry Potter!

Waar is LEGO Hagrid™ knuffel 5007494 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007494
lego insiders punten icoon
285
punten

Ga mee op avontuur in de magische wereld van Harry Potter™ met de LEGO® Harry Potter™ Hagrid™ knuffel! Kinderen kunnen doen alsof ze een jachtopziener op Zweinstein™ zijn die voor magische wezens zorgt samen met de vriendelijke halfreus Hagrid. Deze grote knuffel van Hagrid is gemaakt van zacht materiaal en is de ideale reisgenoot voor jonge kinderen. Met deze knuffel worden fantasierijke verhalen tot leven gebracht!

De LEGO® Harry Potter™ Hagrid™ knuffel is niet zomaar een knuffel, het is een ruim 38 cm hoge versie van de minifiguur van Hagrid. Het is een must-have voor alle Harry Potter™ fans, zowel jong als oud! Deze knuffel is stevig gemaakt met platte voeten, zodat hij rechtop kan staan en een opvallende decoratie vormt voor de kinderkamer.

De Hagrid™ knuffel is gemaakt van 100% polyester en heeft geborduurde details, waardoor hij zacht en knuffelbaar is. Hij is gevuld met korrels van polyethyleen, waardoor hij stevig aanvoelt. Kinderen kunnen met deze knuffel niet alleen knuffelen, maar ook spelen en hem neerzetten als een echte minifiguur.

De LEGO® Harry Potter™ Hagrid™ knuffel is een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op Harry Potter™ en LEGO®. Het is een uniek item dat niet in de winkels te koop is en zal ieder kind verrassen. Of je nu samen met Hagrid™ de magische wereld van Harry Potter™ wilt verkennen of hem gewoon als knuffel wilt gebruiken, met deze knuffel kan het allemaal!

Jong en oud zullen genieten van de avonturen die ze met Hagrid™ kunnen beleven. Ga samen op zoek naar magische wezens in het Verboden Bos of help Hagrid™ met de verzorging van zijn Hippogrief. Met de LEGO® Harry Potter™ Hagrid™ knuffel zijn de mogelijkheden eindeloos!

Deze knuffel is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is ook een fantastische toevoeging aan je Harry Potter™ verzameling. Zet hem op een plank tussen je LEGO® sets en hij zal zeker de aandacht trekken. Laat iedereen zien dat je een echte Harry Potter™ fan bent met deze unieke Hagrid™ knuffel.

Of je nu een cadeau zoekt voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar, de LEGO® Harry Potter™ Hagrid™ knuffel is altijd een goede keuze. Kinderen zullen dolblij zijn met deze knuffel en kunnen hun favoriete scenes uit de Harry Potter™ films naspelen. Breng de magische wereld tot leven met deze knuffel!

Kortom, de LEGO® Harry Potter™ Hagrid™ knuffel is de ultieme knuffel voor alle Harry Potter™ fans. Met zijn zachte stof, geborduurde details en stevigheid is deze knuffel perfect om mee te knuffelen, te spelen en neer te zetten. Haal de LEGO® Harry Potter™ Hagrid™ knuffel vandaag nog in huis en beleef eindeloos speelplezier in de magische wereld van Harry Potter™!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75979

Hedwig™

foto van lego set5008086

Hermione Granger™ Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.