Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hermione Granger™ Bag Tag 5008086

Voeg een vleugje magie toe aan de reizen van kinderen met het LEGO Harry Potter Hermione Granger Bagagelabel. Dit duurzame silicone label toont een afbeelding van Hermione Granger en het Gryffindor huisembleem. Het is eenvoudig te bevestigen aan een koffer, rugzak of tas en heeft ruimte voor persoonlijke contactgegevens. Maak jouw bagage uniek en voorkom verlies met dit praktische en stijlvolle bagagelabel. Perfect cadeau voor jonge Harry Potter fans.

Waar is LEGO Hermione Granger™ Bag Tag 5008086 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008086
lego insiders punten icoon
65
punten

Voeg een vleugje magie toe aan de reizen van kinderen met de LEGO® Harry Potter™ Hermione Granger™ Bagagelabel. Dit bagagelabel heeft een illustratie van de Hermione Granger minifiguur en het Gryffindor™ huisembleem op flexibel en duurzaam silicone, met ruimte op de achterkant om persoonlijke contactgegevens te schrijven. Een betoverend cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar, het label heeft een flexibele lus voor eenvoudige bevestiging aan een koffer, rugzak, tas of lunchbox.

Ben jij een echte Harry Potter-fan? Wil je jouw avonturen naar Zweinstein tot leven brengen, zelfs wanneer je onderweg bent? Dan is het LEGO® Harry Potter™ Hermione Granger™ Bagagelabel precies wat je nodig hebt! Dit fantastische label is niet alleen super cool, maar ook super praktisch. Het is een geweldige manier om jouw spullen te personaliseren en te zorgen dat je nooit meer jouw bagage kwijtraakt tijdens reizen of schooluitjes.

Dit speciale bagagelabel toont een schattige afbeelding van Hermione Granger, het slimme en dappere personage uit de populaire Harry Potter films. Haar kenmerkende bruine krullende haren en haar trouwe Gryffindor™ sjaal zijn direct herkenbaar. Het Gryffindor™ huisembleem maakt het geheel af en laat zien dat jij trots bent om bij deze dappere en moedige tovenaarsfamilie te horen. Met dit label laat je aan iedereen zien dat je een echte Harry Potter fan bent!

Maar dit bagagelabel is niet alleen mooi om te zien, het is ook gemaakt van flexibel en duurzaam silicone materiaal. Dat betekent dat het label lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Of je nu naar school gaat, op vakantie bent of gewoon een dagje uit gaat, dit label zal je altijd bijstaan. Het kan gemakkelijk worden bevestigd aan jouw koffer, rugzak, tas of lunchbox, dankzij de handige flexibele lus. Zo raak je nooit meer jouw spullen kwijt en kun je met een gerust hart op pad gaan.

En niet te vergeten, op de achterkant van het label is er genoeg ruimte om jouw persoonlijke contactgegevens te schrijven. Mocht je ooit jouw bagage verliezen, dan is het voor de eerlijke vinder gemakkelijk om contact met je op te nemen en jouw spullen terug te bezorgen. Dit geeft jou gemoedsrust en voorkomt onnodige stress tijdens het reizen. Daarnaast kun je ook jouw creativiteit de vrije loop laten en het label versieren met stickers, tekeningen of glitters. Maak het helemaal jouw eigen persoonlijke stijl!

Het LEGO® Harry Potter™ Hermione Granger™ Bagagelabel is een perfect cadeau voor jonge Harry Potter fans vanaf 6 jaar. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar een verrassing is, dit label zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger. De combinatie van de geliefde Harry Potter franchise en het innovatieve LEGO speelgoed maakt dit item echt uniek en speciaal.

Wees uniek en val op met dit LEGO® Harry Potter™ Hermione Granger™ Bagagelabel. Laat je fantasie de vrije loop en tover jouw gewone bagage om tot iets magisch! Bestel vandaag nog jouw eigen bagagelabel en begin met het maken van jouw eigen Harry Potter avonturen, waar je ook naartoe gaat. Verlies nooit meer jouw spullen en reis met vertrouwen en stijl. Kies voor het LEGO® Harry Potter™ Hermione Granger™ Bagagelabel en laat jouw innerlijke tovenaar stralen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76396

Zweinstein™ Moment: Waarzeggerijles

foto van lego set854198

Dumbledore Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.