Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sorting Box – Harry Potter™ 5007887

Ben jij een jonge heks of tovenaar die dol is op LEGO? Dan is de LEGO® Opruimbox - Harry Potter™ echt iets voor jou! Deze magische opbergdoos houdt al jouw LEGO stenen, minifiguren en andere stukjes veilig en georganiseerd, zowel thuis als onderweg. Het is stapelbaar en ziet er ook nog eens geweldig uit! Bestel jouw Opruimbox vandaag nog en maak je klaar voor eindeloos speelplezier in de wereld van LEGO Harry Potter!

Waar is LEGO Sorting Box – Harry Potter™ 5007887 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007887
lego insiders punten icoon
71
punten

Ben jij een jonge heks of tovenaar die dol is op LEGO? Dan is de LEGO® Opruimbox - Harry Potter™ echt iets voor jou! Deze magische opbergdoos heeft verschillende vakken waar je LEGO stenen, minifiguren en andere stukjes veilig kunt bewaren, zelfs als je onderweg bent. Of je nu thuis bent, op vakantie bent of bij een vriend op bezoek gaat om magische avonturen te delen, deze sorteerbox houdt al jouw favoriete stukjes georganiseerd.

De LEGO® Opruimbox - Harry Potter™ is niet alleen super handig, maar ziet er ook nog eens geweldig uit! Het deksel is versierd met kleurrijke LEGO Harry Potter afbeeldingen, waardoor het opbergdoosje een echte eyecatcher is. Maar dat is nog niet alles! Op de bevestigingsclip aan de onderkant van de sorteerbox kun je een minifiguur of een ander LEGO element vastmaken om jouw Opruimbox persoonlijk te maken.

Deze LEGO® Opruimbox - Harry Potter™ is speciaal ontworpen voor jonge heksen en tovenaars zoals jij. Het helpt je om alles netjes opgeruimd te houden, zodat je nooit meer een heksenhoed of tovenaarshoed kwijt raakt. Met de verschillende compartimenten kun je je LEGO stenen gescheiden houden van je minifiguren en andere magische onderdelen. Op die manier blijft alles veilig en beschermd, zelfs als je met je Opruimbox op pad bent.

De LEGO® Opruimbox - Harry Potter™ is niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk! Laat jouw creativiteit de vrije loop en bedenk de meest fantastische avonturen met jouw LEGO stenen. Bouw een betoverend kasteel, creëer magische wezens of maak je eigen toverdrankjes. Met de Opruimbox ben jij de baas over jouw eigen LEGO wereld!

En het beste van alles is dat deze LEGO® Opruimbox - Harry Potter™ volledig stapelbaar is. Dat betekent dat je meerdere sorteerboxen op elkaar kunt stapelen, zodat je genoeg ruimte hebt voor al jouw LEGO stenen en minifiguren. Creëer jouw eigen toren van magie en bewaar al jouw pronkstukken veilig bovenop elkaar. Zo houd je niet alleen alles netjes georganiseerd, maar ziet het er ook nog eens ontzettend cool uit!

Ben jij er klaar voor om jouw LEGO avonturen naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de LEGO® Opruimbox - Harry Potter™ en ontdek de magie van georganiseerd spelen. Bestel jouw eigen Opruimbox vandaag nog en maak je klaar voor eindeloos speelplezier. Laat jouw fantasie de vrije loop en beleef de meest betoverende avonturen in de wereld van LEGO Harry Potter!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76403

Het Ministerie van Toverkunst™

foto van lego set5007367

Harry Potter™. Magical Secrets

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.