Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gryffindor™ Lunch Set 5007894

Maak van elke lunchtijd een magisch evenement met de LEGO Harry Potter Gryffindor Lunchset. Deze set bevat een lunchbox en drinkfles met illustraties in Gryffindor-thema. De drinkfles heeft een hygiënische dop en het deksel is gemakkelijk los te draaien om bij te vullen en schoon te maken. De lunchbox heeft een voedselscheider en het deksel kan als bord gebruikt worden. Een praktische en betoverende toevoeging aan jouw lunchtijd!

Waar is LEGO Gryffindor™ Lunch Set 5007894 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007894
lego insiders punten icoon
71
punten

Maak van elke lunchtijd een magisch evenement voor jouw jonge tovenaar, heks of Dreuzel™ met deze leuke en praktische LEGO® Harry Potter™ Gryffindor™ Lunchset. Een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. De set bevat een lunchbox en drinkfles, beide versierd met illustraties in Gryffindor-thema. De drinkfles heeft een hygiënische dop en het deksel is gemakkelijk los te draaien om bij te vullen en schoon te maken. De lunchbox heeft een verplaatsbare voedselscheider aan de binnenkant en het deksel is eenvoudig vast te zetten of los te maken om als bord te gebruiken.

Stel je voor hoe jouw lunchtijd verandert in een magische belevenis met deze fantastische LEGO® Harry Potter™ Gryffindor™ Lunchset! Speciaal ontworpen voor jonge tovenaars, heksen en zelfs Dreuzels™, zal deze set van een lunchbox en drinkfles je lunchtijd opvrolijken en de show stelen.

De lunchbox en drinkfles zijn versierd met prachtige illustraties in het thema van Gryffindor. Met het iconische Gryffindor-wapen op de voorkant en andere afbeeldingen die je laten zien waar dit beroemde huis voor staat, zal je je echt onderdeel voelen van de tovenaarswereld.

Maar deze set is niet alleen maar mooi om naar te kijken, het is ook super praktisch! De drinkfles heeft een handige hygiënische dop die ervoor zorgt dat al je magische drankjes vers en schoon blijven. Het deksel is gemakkelijk los te draaien, zodat je hem kunt bijvullen of schoonmaken. Geen gedoe meer met ingewikkelde doppen die vast komen te zitten of lekken.

En de lunchbox? Die is meer dan alleen een plek om je eten in te bewaren. Met een verplaatsbare voedselscheider aan de binnenkant kun je je lunch netjes organiseren en gescheiden houden. Geen geknoei meer met alle verschillende etenswaren die door elkaar raken. En het deksel van de lunchbox kan ook dienen als een handige bord. Gewoon losmaken en je kunt direct van je lunch genieten, zonder gedoe met borden die je moet afwassen.

Niet alleen is deze lunchset ontworpen met aandacht voor stijl en gemak, maar het is ook veilig en duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen, kun je er zeker van zijn dat je lunch in goede handen is. Bovendien is het ontwerp van deze set gemaakt om lang mee te gaan, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Geen zorgen meer over gebroken lunchboxen of versleten drinkflessen.

Deze LEGO® Harry Potter™ Gryffindor™ Lunchset is niet zomaar een gewone lunchset. Het is een magische toevoeging aan jouw dagelijkse lunchtijd. Of je nu een jonge tovenaar bent die net begint aan zijn avontuur op Zweinstein of een volwassen heks die nog steeds de magie in haar leven omarmt, deze lunchset is perfect voor jou.

Dus waar wacht je nog op? Laat jouw innerlijke tovenaar of heks shinen tijdens de lunchtijd met deze betoverende LEGO® Harry Potter™ Gryffindor™ Lunchset. Vanaf nu is lunchtijd niet alleen een moment om te eten, maar ook een moment om te genieten van de magie!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76394

Felix, de feniks van Perkamentus™

foto van lego set76385

Zweinstein™ Moment: Toverspreukenles

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.