Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ron Weasley™ Bag Tag 5008087

Voeg een vleugje magie toe aan je bagage met de Ron Wemel Bagagetag. Deze flexibele en duurzame tag heeft een illustratie van het minifiguur Ron Wemel en het schild van Griffoendor. Perfect voor jonge Harry Potter fans en avonturiers, het biedt ook ruimte om contactgegevens op te schrijven. Pronk met je liefde voor Harry Potter en maak je bagage herkenbaar met deze limited edition tag.

Waar is LEGO Ron Weasley™ Bag Tag 5008087 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008087
lego insiders punten icoon
65
punten

Voeg een vleugje LEGO® Harry Potter™ magie toe aan elke koffer, rugzak, tas of lunchbox met de Ron Wemel™ Bagagetag. Deze reistag is voorzien van een illustratie van het minifiguur Ron Wemel en het schild van Griffoendor™ op flexibel en duurzaam siliconenmateriaal. Een betoverend cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder, de tag heeft een lus voor eenvoudige bevestiging en ruimte aan de achterkant om contactgegevens op te schrijven, zodat jouw jonge tovenaar, heks of Dreuzel™ gemakkelijk hun spullen kunnen herkennen.

Of je nu naar Zweinstein™ reist of gewoon naar school gaat, met de Ron Wemel Bagagetag ben je altijd in stijl. Het iconische minifiguur van Ron Wemel, met zijn kenmerkende rode haren en Gryffindor gewaad, zal ongetwijfeld bewondering en afgunst opwekken bij mede-Harry Potter fans. Bevestig de tag aan je favoriete tas of rugzak en laat zien dat je een trotse Griffoendor student bent!

Naast het toevoegen van een vleugje magie aan je uiterlijk, is de Ron Wemel Bagagetag ook bijzonder praktisch. Het duurzame siliconenmateriaal zorgt ervoor dat de tag lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik en reizen. Perfect voor jonge avonturiers die altijd onderweg zijn! Dankzij de handige lus kun je de tag gemakkelijk aan elke tas of koffer bevestigen, waardoor je bagage moeiteloos te herkennen is. Geen gedoe meer bij het zoeken naar je spullen op het vliegveld of op school!

Maar dat is nog niet alles! De Ron Wemel Bagagetag heeft ook een handig gedeelte aan de achterkant waar je persoonlijke contactinformatie kunt opschrijven. Dit betekent dat als je je tas per ongeluk verliest of vergeet, eerlijke vinders je snel en gemakkelijk kunnen contacteren om ervoor te zorgen dat je je dierbare bezittingen terugkrijgt. Met de Ron Wemel Bagagetag hoef je je nooit meer zorgen te maken over verloren bagage!

Deze bagagetag is niet alleen een must-have voor jonge Harry Potter fans, maar ook voor volwassenen die graag een vleugje magie aan hun dagelijkse leven willen toevoegen. Neem hem mee naar kantoor en tover een glimlach op het gezicht van je collega's terwijl je trots jouw liefde voor Harry Potter uitdraagt. Of bevestig hem aan je gymtas en inspireer jezelf om net zo dapper en avontuurlijk te zijn als Ron Wemel!

Met de Ron Wemel Bagagetag laat je zien dat je een echte fan bent, waar je ook gaat. Of je nu je spullen meeneemt naar school, werk, de sportschool of op reis, deze tag is de ultieme manier om jouw passie voor de Wizarding World te tonen. Het minifiguur van Ron Wemel en het schild van Griffoendor zijn niet alleen iconische symbolen, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die droomt van avontuur en vriendschap.

Dus waar wacht je nog op? Voeg wat magie toe aan je leven met de Ron Wemel Bagagetag! Bestel nu en geef jezelf of een dierbare het perfecte cadeau. Deze tag is niet alleen functioneel, maar ook een emotionele connectie met het betoverende universum van Harry Potter. Laat zien dat je trots bent om een Griffoendor student te zijn en maak iedereen jaloers met jouw Ron Wemel Bagagetag, een echt pronkstuk dat opvalt tussen de menigte!

Let op: De Ron Wemel Bagagetag is alleen beschikbaar voor een beperkte tijd en in beperkte aantallen. Wacht dus niet te lang - haal jouw exemplaar vandaag nog in huis en laat de wereld zien dat jij een echte Harry Potter fan bent!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41615

Harry Potter™ en Hedwig™

foto van lego set5007897

Harry Potter™ Notebook

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.