Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Harry Potter™ Key Chain 854114

Bevestig deze LEGO Harry Potter Sleutelhanger (854114) met een metalen ketting en ring aan je sleutels, rugzak of lunchbox en voeg direct een vleugje magie toe aan je dagelijkse leven. De handgemaakte minifiguur van Harry Potter in zijn Gryffindor uniform is perfect voor zowel jonge fans als volwassenen. Deze duurzame sleutelhanger is een geweldig cadeau voor elke Harry Potter liefhebber en een verzamelitem voor LEGO fans. Bestel vandaag nog en laat jezelf onderdompelen in de magische wereld van Hogwarts.

Waar is LEGO Harry Potter™ Key Chain 854114 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854114
lego insiders punten icoon
39
punten

Ben jij ook zo'n fan van de Harry Potter™ films? Dan ga jij zeker betoverd worden door deze LEGO® Harry Potter Sleutelhanger (854114). Aan een stevige metalen ketting met een duurzame metalen ring hangt een echte LEGO Harry Potter minifiguur gekleed in zijn bekende Gryffindor™ uniform. Jonge heksen en tovenaars kunnen deze iconische karakter aan hun sleutels, rugzakken, lunchboxen en meer bevestigen om elke dag magisch te maken.

Stel je voor dat jij je sleutels pakt en je wordt begroet door de charmante Harry Potter. Hij is altijd klaar om je te vergezellen op je avonturen in de magische wereld van Hogwarts. Of je nu naar school gaat, een avontuurlijk uitje hebt of gewoon je dagelijkse routine doorloopt, deze sleutelhanger voegt een vleugje magie toe aan je dag.

De LEGO Harry Potter minifiguur is met de hand gemaakt en gedetailleerd ontworpen om zijn kenmerkende uiterlijk en Gryffindor uniform na te bootsen. Met zijn bril en toverstaf is hij direct herkenbaar als de beroemde tovenaar. Hij staat klaar om je te inspireren om je eigen dromen en doelen na te jagen, net zoals Harry dat heeft gedaan in de films.

De sleutelhanger is niet alleen perfect voor jonge Harry Potter fans, maar ook voor volwassenen die de magie van de films willen koesteren. Voeg een vleugje magie toe aan je dagelijkse leven door deze sleutelhanger aan je sleutelbos te hangen. Of je nu op weg bent naar je werk, de supermarkt of een avondje uit met vrienden, met Harry Potter aan je zijde voel je je nooit alleen.

Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat deze sleutelhanger lang meegaat. De LEGO minifiguur is stevig bevestigd aan de ketting en de ring is duurzaam genoeg om dagelijkse slijtage te weerstaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je je favoriete tovenaar kwijtraakt. Hij zal trouw aan je zijde blijven, waar je ook heen gaat.

Deze LEGO Harry Potter Sleutelhanger is niet alleen een geweldig accessoire voor Harry Potter fans, maar ook een verzamelitem voor echte LEGO liefhebbers. Voeg hem toe aan je collectie en toon je passie voor de Wizarding World. Verzamel alle LEGO sleutelhangers en creëer je eigen LEGO wereld, waar je je favoriete personages altijd bij de hand hebt.

Of je nu een verjaardagscadeau nodig hebt voor een Harry Potter fan of gewoon een magisch cadeau voor jezelf wilt, deze sleutelhanger is de perfecte keuze. Hij wordt geleverd in een mooie verpakking en is klaar om cadeau te geven. Laat de ontvanger glimlachen en een sprankje magie voelen bij het openen van dit speciale cadeau.

Dus waar wacht je nog op? Voeg een beetje magie toe aan je leven met de LEGO Harry Potter Sleutelhanger (854114). Hang hem aan je sleutels, rugzak, lunchbox of waar je maar wilt, en laat de wereld zien dat jij een trotse fan bent van Harry Potter. Bestel vandaag nog deze betoverende sleutelhanger en laat jezelf onderdompelen in de magische wereld van Hogwarts.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75954

De Grote Zaal van Zweinstein™

foto van lego set75956

Zwerkbal™ wedstrijd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.