Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zeilbootavontuur 40487

De LEGO set 40487 Zeilbootavontuur is perfect om je eigen avontuur op zee te creëren.
Met een prachtige zeilboot en accessoires, kun je eindeloos spelen en je creativiteit stimuleren.
Deze gedetailleerde set bevat ook drie minifiguren en is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.
Bestel hem nu bij diverse (online) speelgoedwinkels en beleef keer op keer plezier!

Waar is LEGO Zeilbootavontuur 40487 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
330
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40487
lego insiders punten icoon
187
punten

Laat je avontuurlijke geest de vrije loop met de LEGO set 40487 Zeilbootavontuur! Met deze gave set kun je jouw eigen droomvakantie creëren op zee. Of je nu fan bent van zeilen of gewoon houdt van een toffe uitdaging, deze set is absoluut iets voor jou.

De set bestaat uit een prachtige zeilboot met alle benodigde uitrusting en accessoires die je nodig hebt om je eigen avontuur te beleven. Bouw de boot zelf in elkaar en zet koers naar de horizon. Met een beetje fantasie kun je elke bestemming bereiken die je maar wilt!

Of je nu besluit om te gaan vissen, te duiken of gewoon lekker te relaxen op het dek, deze zeilboot zal je nooit teleurstellen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor hij extra sterk en duurzaam is. Bovendien is de boot zeer gedetailleerd ontworpen, wat hem een echte eyecatcher maakt in elke LEGO-collectie.

De set bevat ook drie minifiguren die allemaal klaar zijn om hun vaardigheden op zee te tonen. Met hun stoere zeiloutfits zijn ze helemaal klaar om te winnen in welke race dan ook. Je kunt de zeilboot zelfs aanpassen en personaliseren om hem nog unieker te maken.

Met deze LEGO set kun je eindeloos spelen en je eigen avonturen op zee bedenken. Het is de perfecte manier om je creativiteit te stimuleren en jezelf uit te dagen. Of het nu voor jongeren of volwassenen is, het is een zeer geschikte set voor iedereen.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en start je eigen avontuur op zee met de LEGO Zeilbootavontuur set! Deze zet is beschikbaar bij diverse (online) speelgoedwinkels. Bestel hem nu en beleef keer op keer plezier met deze sensationele LEGO set. Of het nu voor jezelf is of als cadeau, deze set zal je nooit teleurstellen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21306

Yellow Submarine

foto van lego set21315

Uitklapboek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.