Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aanval op de uitkijktoren van Dilophosaurus 75931

De LEGO set 75931 is een leuke speelset gebaseerd op Jurassic World.
Het bevat een uitkijkpost met een beweegbare kraan en een exploderende poort- en muurfunctie om de dilophosaurus op afstand te houden.
Daarnaast zijn er 3 minifiguren, 2 dinosaurusfiguren en accessoires zoals kratten en een verrekijker inbegrepen.
Geschikt voor kinderen tussen 7 en 12 jaar.
Bestel nu voor een Jurassic World avontuur!

Waar is LEGO Aanval op de uitkijktoren van Dilophosaurus 75931 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
289
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75931
lego insiders punten icoon
412
punten

Op zoek naar een Jurassic World avontuur? Bereid je jagers voor op een ongekende aanval op de uitkijkpost van de dilophosaurus met deze leuke speelset, inclusief een beweegbare kraan en een exploderende poort- en muurfunctie. En dat is nog niet alles! Deze set bevat ook een krat, een babydilophosaurus en een verrassende verdovingsgeweer om ervoor te zorgen dat de dilophosaurus niet door het hek breekt.

De set is inclusief 3 minifiguren en 2 dinosaurusfiguren. Help de jagers om de indrukwekkende dilophosaurus te vangen voordat hij ontsnapt. De dinosaurus heeft verstelbare ledematen, een verstelbare kop en klappende kaken. En als je de exploderende poort en muren activeert, is het maar de vraag of de dinosaurus binnenstormt en ontsnapt!

Accessoire-elementen zoals 2 kratten, een dinosaurusei en een verrekijker zorgen ervoor dat het spel realistischer lijkt en spannender wordt! Kinderen tussen de 7 en 12 jaar zullen dol zijn op het bouwen van deze set en het naspelen van hun favoriete scènes uit Jurassic World.

De uitkijkpost is ca. 14 cm hoog, 37 cm breed en 6 cm diep en ziet eruit als een echte uitkijkpost in het park. De dilophosaurus is ca. 7 cm hoog. Tijdens het bouwen van de set zal je kind zich helemaal kunnen inleven in het Jurassic World avontuur. En nadat de set af is, kan het speelplezier beginnen en beleven ze zelf hun eigen avonturen in het park!

Deze LEGO set is niet alleen leuk als je fan bent van Jurassic World, het is ook een geweldig cadeau-idee voor iedereen die van dinosaurus speelgoed houdt. Klaar voor een onvergetelijk avontuur in Jurassic World? Bestel dan vandaag nog de Aanval op de uitkijktoren van Dilophosaurus set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76939

Stygimoloch dinosaurus ontsnapping

foto van lego set75941

Indominus Rex vs. Ankylosaurus​

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.