Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Personagepakketten 71361

Met LEGO set 71361 kun je je eigen LEGO Mario levels maken. De set bevat 10 personagepakketten met verrassingspersonages om te bouwen en te gebruiken in LEGO Super Mario levels. Voeg de personagepakketten toe aan de Avonturen van Mario startset voor meer speelmogelijkheden en gebruik de gratis LEGO Super Mario app voor bouwinstructies en digitale weergavetools. Deze speelsets bieden niet alleen speelplezier voor kinderen, maar ook voor volwassenen, waardoor problemen oplossen en creativiteit gestimuleerd worden. Verzamel alle 10 unieke personages en breid je LEGO Super Mario universum uit!

Waar is LEGO Personagepakketten 71361 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
23
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71361
lego insiders punten icoon
30
punten

Met de LEGO set 71361 kunnen fans hun eigen unieke LEGO Mario levels maken! Deze set bevat 10 personagepakketten die verzameld kunnen worden. Elke verpakking bevat een verrassingspersonage om zelf te bouwen en een actiesteen die gebruikt kan worden in LEGO Super Mario levels. Welk personage zal jij krijgen? Wordt het een Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin of Peepa? De keuze is aan jou!

Deze personages zijn speciaal ontworpen om te worden gecombineerd met de Avonturen van Mario startset (71360), waar de LEGO Mario figuur bij zit. Door deze personagepakketten toe te voegen aan de startset, worden de speelmogelijkheden nog uitgebreider en kan je nog meer avonturen beleven met LEGO Mario!

Maar dat is niet alles. Bij elke verpakking zitten bouwinstructies, zodat je precies weet hoe je jouw personage moet bouwen. Maar als je liever op een digitale manier bouwt, kan je de gratis LEGO Super Mario app gebruiken. In deze app zijn de bouwinstructies ook te vinden, maar daarnaast bevat de app ook coole digitale weergavetools. Hiermee wordt bouwen nog leuker en kan je jouw creaties echt tot leven laten komen! Daarnaast heeft de app ook een veilig forum waar je ideeën kunt delen en inspiratie kunt opdoen voor andere leuke, creatieve manieren om te bouwen en te spelen.

De LEGO Super Mario speelsets zijn niet alleen geweldig voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten komt een geliefd personage tot leven in de echte wereld. Hierdoor ontdekken kinderen en volwassenen niet alleen onbeperkte uitdagingen, maar ontwikkelen ze ook hun probleemoplossend vermogen. Het bouwen van LEGO levels wordt een spannende en leerzame ervaring!

De Personagepakketten (71361) zijn een geweldige toevoeging aan jouw LEGO Super Mario universum. Elk pakket bevat een leuk personage om zelf te bouwen en een actiesteen voor nog meer speelmogelijkheden met de LEGO Mario figuur. Er zijn in totaal 10 unieke personages om te verzamelen, te bouwen en toe te voegen aan jouw LEGO Super Mario levels. Van Paragoomba tot Blooper en alles daartussenin, de keuze is aan jou!

Om deze sets te kunnen spelen heb je wel de Avonturen met Mario startset (71360) nodig, waar de LEGO Mario figuur bij zit. Als LEGO Mario op de personages springt om munten te verdienen, zal hij op verschillende manieren reageren. Het spelen met deze personagepakketten is niet alleen leuk, maar ook interactief en vol verrassingen!

Op zoek naar een leuk cadeau? De personagepakketten zijn perfect voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hun LEGO Super Mario startset uitbreiden met deze pakketten voor nog meer speelmogelijkheden. Bouw nieuwe levels, voeg de LEGO Super Mario uitbreidingssets toe, en ga de leukste solomissies en spannende wedstrijdjes aan met familie en vrienden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Als je denkt dat je batterijen nodig hebt om deze sets te kunnen gebruiken, dan heb je het mis! De personages hebben geen batterijen nodig. Combineer ze gewoon met de Avonturen met Mario startset en creëer nieuwe levels. Elke verpakking is inclusief geïllustreerde instructies, zodat kinderen zelfstandig kunnen bouwen. Het bouwen van LEGO levels wordt een avontuur op zich!

Voor nog meer tips, tricks en inspiratie kan je de gratis LEGO Super Mario app downloaden. In deze app vind je digitale bouwinstructies, coole weergavetools, inspiratie voor creatieve manieren om te spelen en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck om te zien of jouw Android- of iOS-apparaat compatibel is.

Twijfel niet langer en stap in de wereld van LEGO Super Mario! Jonge bouwers kunnen zowel alleen als met vrienden spelen met de interactieve LEGO Super Mario speelsets. Ze kunnen hun favoriete personage tot leven brengen in de echte wereld en oneindig veel creatieve uitdagingen bedenken door de sets uit te breiden en op verschillende manieren te bouwen. Het bouwen van LEGO levels is nog nooit zo leuk geweest!

En maak je geen zorgen, het bouwen en uit elkaar halen van LEGO stenen is supergemakkelijk. Deze stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, zodat ze perfect op elkaar passen. Daarnaast worden LEGO stenen en onderdelen grondig getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat alle LEGO bouwsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dus neem een duik in de wereld van LEGO Super Mario en ervaar eindeloos bouw- en speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71399

Uitbreidingsset: Luigi’s Mansion™-hal

foto van lego set71432

Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.