Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Power-uppakket: Vuur-Mario 71370

Breng de hitte tot leven met LEGO Super Mario Power-uppakket: Vuur-Mario (71370)! Met deze outfit kan LEGO Mario reageren en vuurkracht gebruiken.
Ideaal voor kinderen die de Avonturen met Mario startset (71360) hebben.
Deze set wordt geleverd met bouwinstructies en een gratis app met extra instructies en creatieve ideeën.
Verzamel alle power-uppakketten en breid de speelervaring uit.
Geen batterijen nodig.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Koop nu en ontdek eindeloze mogelijkheden! Bezoek LEGO.
com/devicecheck voor compatibiliteit.

Waar is LEGO Power-uppakket: Vuur-Mario 71370 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
11
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71370
lego insiders punten icoon
75
punten

Breng de hitte tot leven met het LEGO® Super Mario™ Power-uppakket: Vuur-Mario (71370)! Dit epische setje bevat een outfit voor LEGO® Mario™, waardoor hij op verschillende manieren zal reageren en coole vuurkracht kan gebruiken om zijn vijanden aan te vallen en munten te verzamelen. Dit is het perfecte accessoire om te verzamelen voor kinderen die al de LEGO Mario figuur uit de Avonturen met Mario startset (71360) hebben.

Maar dat is niet alles! Deze set wordt geleverd met geïllustreerde bouwinstructies en een gratis LEGO Super Mario app. De app biedt niet alleen extra bouwinstructies, maar ook leuke suggesties voor creatieve manieren om te bouwen en spelen. Daarbij is de app een veilige omgeving waarin kinderen hun ideeën met anderen kunnen delen.

Met de LEGO Super Mario speelsets kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en eindeloze uitdagingen bedenken. De startsets, uitbreidingssets en power-uppakketten zijn ideaal voor leuke wedstrijdjes tussen vrienden of om alleen mee te spelen. Zo brengen ze een geliefd personage tot leven in de echte wereld en ontwikkelen ze hun probleemoplossend vermogen.

Dit LEGO setje is een geweldig cadeautje voor een verjaardag of de feestdagen voor creatieve kinderen en fans van 6 jaar en ouder. De set bevat 11 onderdelen en kan worden gebruikt om de Avonturen met Mario startset (71360) uit te breiden. Andere upgrades die kunnen worden gecombineerd met de startset en uitbreidingssets zijn: het Power-uppakket: Propeller-Mario (71371), Power-uppakket: Kat-Mario (71372) en Power-uppakket: Bouw-Mario (71373).

En het beste van alles? Er zijn geen batterijen nodig voor dit creatieve bouwspeelgoed! Het enige wat je hoeft te doen, is de LEGO® Mario™ figuur uit de startset deze outfit aantrekken. Het pakket bevat duidelijke instructies, zodat kinderen zelfstandig kunnen gaan bouwen.

De LEGO Super Mario speelgoedbouwsets om te verzamelen laten een beroemd personage tot leven komen in de echte wereld. Met de sets kunnen fans eindeloze uitdagingen bedenken, bouwen en uitbreiden, en ze zowel alleen als samen met familie en vrienden aangaan.

Dus waar wacht je nog op? Breng de hitte tot leven met het LEGO® Super Mario™ Power-uppakket: Vuur-Mario (71370)! Koop het nu en ervaar de onbegrensde mogelijkheden die het te bieden heeft. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten. En vergeet niet om te checken of jouw apparaat compatibel is!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 8.95 (24-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71363

Uitbreidingsset: Desert Pokey

foto van lego set71425

Uitbreidingsset: Diddy Kongs mijnwagenrit

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.