Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Personagepakketten – serie 6 71413

De LEGO Super Mario Personagepakketten - serie 6 (71413) zijn perfect voor kinderen vanaf 7 jaar. Verzamel alle 8 personages en beleef avontuurlijke speelmomenten met LEGO Mario, Luigi en Peach. Met de startsets en uitbreidingssets kun je je eigen levels bedenken en aanpassen. De sets zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Bestel snel en begin met bouwen aan je eigen LEGO Super Mario wereld!

Waar is LEGO Personagepakketten – serie 6 71413 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
52
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71413
lego insiders punten icoon
45
punten

Ben je klaar voor een nieuwe avontuurlijke speelervaring met LEGO® Super Mario™? Dan zijn de Personagepakketten – serie 6 (71413) echt iets voor jou! Deze speciale pakketten zijn ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar en bieden eindeloos speelplezier. Elk pakket bevat een bouwbaar personage met een actietag en een minimodel dat je als standaard of bij het spelen kunt gebruiken. Ga op ontdekkingstocht en verzamel alle 8 LEGO Super Mario personages: Birdo, een groene Toad, een Ice Bro, een Bramball, 2 Kat-Goomba's in 1 pakket, een Blooper (met 3 Baby Bloopers), een Sumo Bro en een Spike. Om met deze geweldige personages te kunnen spelen, heb je een startset (71360, 71387 of 71403) nodig.

Maar dat is nog niet alles! Het bouwen van deze LEGO Super Mario personages wordt nog leuker met behulp van een app. Elk zakje bevat niet alleen een bouwhandleiding, maar je kunt ook bouwinstructies vinden in de LEGO Super Mario app. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook digitale weergavefuncties beschikbaar om je creatieve ervaring naar een hoger niveau te tillen. Zo kun je de personages op een unieke manier tot leven zien komen.

De mogelijkheden met LEGO Super Mario zijn eindeloos. Deze speelgoedsets brengen de Super Mario personages tot leven in de echte wereld. Met de startsets en uitbreidingssets kun je je eigen, unieke levels bedenken en aanpassen. Geen avontuur is hetzelfde en jij bepaalt hoe het verhaal verloopt. Voeg deze geweldige personages toe aan je verzameling en creëer nieuwe uitdagingen voor jezelf of nodig je vrienden uit om samen te spelen.

De LEGO Super Mario Personagepakketten – serie 6 zijn niet alleen leuk om te spelen, maar ook perfect als cadeau of beloning voor kinderen vanaf 7 jaar. Verras je kind met een van deze pakketten voor een verjaardag of de feestdagen. Ze zullen dolblij zijn met deze unieke LEGO Super Mario personages.

En weet je wat echt geweldig is? De LEGO Super Mario sets zijn ontworpen voor interactief speelplezier. Combineer de Personagepakketten – serie 6 met een van de startsets met LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Peach om het ultieme speelavontuur te beleven. Je zult versteld staan van de reacties van LEGO Mario, LEGO Luigi en LEGO Peach op de verschillende personages.

Bij het openen van het pakket vind je niet alleen een bouwhandleiding, maar ook een minimodel dat je kunt gebruiken als displaystandaard of kunt toevoegen aan de levels die je maakt. Hierdoor kun je je bouwvaardigheden tonen en je eigen unieke Super Mario wereld creëren.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kwaliteit van LEGO stenen. LEGO stenen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor ze gemakkelijk en stevig op elkaar passen. De modellen die je bouwt, zijn robuust en kunnen tegen een stootje.

Veiligheid staat bij LEGO voorop. Alle LEGO onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart spelen en genieten van je LEGO Super Mario avonturen.

Kortom, LEGO Super Mario Personagepakketten – serie 6 is dé must-have voor jong en oud. Verzamel alle 8 personages, bouw je eigen levels en beleef avontuurlijke speelmomenten samen met LEGO Mario, LEGO Luigi en LEGO Peach. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe leuk het is om met LEGO Super Mario te spelen. Waar wacht je nog op? Haal snel je LEGO Super Mario Personagepakketten – serie 6 in huis en begin met bouwen aan je eigen LEGO Super Mario wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71399

Uitbreidingsset: Luigi’s Mansion™-hal

foto van lego set71392

Power-uppakket: Kikker-Mario

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.