Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bob Minion met robotarmen 30387

De Lego set 30387 is de perfecte aanwinst voor fans van de Minions.
Met de Lego Bob Minion met robotarmen kunnen kinderen en volwassenen genieten van bouwplezier en avontuur.
Deze set van meer dan 100 Lego-stenen is ideaal voor Minion-liefhebbers.
Het is ook een geweldig cadeau voor zowel kinderen als volwassenen.
Met deze Lego-set haal je vrolijkheid, plezier en speelplezier in huis!

Waar is LEGO Bob Minion met robotarmen 30387 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minions sets

aantal lego stenen icoon
75
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30387
lego insiders punten icoon
30
punten

Welkom in de wervelende wereld van de Minions, waar alles mogelijk is! Deze keer presenteren we je onze nieuwste en meest spannende set ooit: de Lego Bob Minion met robotarmen!

Ben je een fan van de grappige geel-gekleurde Minions en hun doldwaze avonturen? Dan is deze set speciaal voor jou! Met de Lego Bob Minion met robotarmen haal je namelijk de leukste Minion van allemaal in huis! Of je nu jong of oud bent, deze speelset heeft voor iedereen iets te bieden.

Bouw deze set op en zie hoe Bob met zijn robotarmen aan de slag gaat. Hij kan alles oppakken wat hij maar wil en ermee spelen. De set bestaat uit meer dan 100 Lego-stenen waarmee je de Bob Minion en zijn robotarmen kunt bouwen. De heldere gele kleur van de Lego-stenen maakt deze set perfect voor de echte Minion-liefhebbers.

Of je nu alleen wilt spelen of samen met je vrienden, de Bob Minion met robotarmen is het middelpunt van veel speelplezier. Kinderen zullen dol zijn op het bouwen van de set en hun eigen verhalen bedenken. Geef de Minion bijvoorbeeld een rol in je eigen film of speel zelf de held in een van de vele avonturen van de gele held.

Maar niet alleen kinderen zullen gek zijn op deze Lego-set. Ook volwassenen kunnen hun hart ophalen met deze Minion. Of je nu een fan bent van de Minions-films of gewoon op zoek bent naar een nieuwe hobby, deze Lego set is een geweldige aanvulling op je collectie. Leg de set bijvoorbeeld op je bureau en geniet van de vele zachte glimlachen die de set oproept. Zelfs als je niet speelt, geeft deze set je een gevoel van vrolijkheid!

Ben je op zoek naar een geweldig cadeau voor iemand die van Minions houdt? Dan is deze Lego-set een perfecte keuze. Het is een uniek, betaalbaar en origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen blij zijn met deze Minion.

En laten we SEO niet vergeten! Voor de zoekmachines zijn hier nog enkele kernwoorden en zinnen die deze set perfect beschrijven: Minion, Lego, bouwset, robotarmen, geel, kinderen, volwassenen, cadeau, plezier, avontuur. Kortom, met de Bob Minion met robotarmen haal je een geweldige Lego-set in huis waar je veel speelplezier aan zult beleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75547

Training van Minion-piloot

foto van lego set75549

Unstoppable Bike Chase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.