Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kid’s wolkenmotor 80018

Maak je klaar voor een spannend avontuur met LEGO set 80018: Monkie Kid's wolkenmotor! Deze 203-delige set bevat een transformerende wolkenmotor, Spindrax' motor met noppenschieters en een verstelbare robotspin.
Met de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen de modellen in 3D bekijken en draaien.
Deze speelset, geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King, biedt urenlang speelplezier en ontwikkelt creativiteit en fantasie.
Perfect cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Monkie Kid’s wolkenmotor 80018 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
203
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80018
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak je klaar voor een spannend avontuur met LEGO set 80018: Monkie Kid’s wolkenmotor! Als superheld Monkie Kid moet je een burger redden van de gemene Spindrax en zijn robotspin. Deze speelgoedset bevat alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier.

De wolkenmotor van Monkie Kid heeft transformerende wielen, zodat hij in de vliegmodus kan gaan. Bovendien heeft hij 2 verborgen schijfschieters om de schurken mee te verslaan. De motor van Spindrax heeft 2 noppenschieters en zal je blijven achtervolgen. Gelukkig kun je de verstelbare robotspin ook inzetten om hem af te leiden.

Bouwen met LEGO is altijd leuk en deze set is geen uitzondering. Met de stapsgewijze instructies kun je gemakkelijk de wolkenmotor en bijbehorende minifiguren in elkaar zetten. Maar dat is nog niet alles: met de gratis LEGO Bouwinstructies app kun je de modellen ook in 3D bekijken en draaien!

LEGO speelgoed is niet alleen leuk, het is ook leerzaam. Monkie Kid is gebaseerd op de Chinese cultuur en waarden, en biedt kinderen een moderne versie van de klassieke roman "De reis naar het westen". Door te spelen en te bouwen ontwikkelen kinderen hun creativiteit en fantasie.

Deze LEGO set is perfect voor jonge helden vanaf 6 jaar oud. Met 203 onderdelen biedt hij een leuke bouwervaring en eindeloze speelmogelijkheden. De wolkenmotor is compact en past gemakkelijk in een kinder-rugzak, zodat je er overal mee kunt spelen.

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid, dan is LEGO set 80018: Monkie Kid’s wolkenmotor zeker een goede keuze! Met zijn coole vormgeving, spannende verhaallijn en leerzame elementen zal hij zeker in de smaak vallen bij jong en oud.

LEGO® Monkie Kid™ wolkenmotor speelset (80018):
- 203-delige LEGO speelgoedset met een motor
- Inclusief 3 minifiguren met wapens waaronder de gouden staf
- Coole wolkenmotor met transformerende wielen
- Spindrax' motor met 2 noppenschieters
- Verstelbare robotspin
- Duidelijke stapsgewijze instructies
- Gratis LEGO Bouwinstructies app met zoom-, draai- en weergavefuncties
- Monkie Kid bouwspeelgoed geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King
- Perfect cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar oud
- Urenlang speelplezier en ontwikkeling van creativiteit en fantasie

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80033

Evil Macaque's mecha

foto van lego set80036

De Lantaarnstad

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.