Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Ham Key Chain 854077

Ben je een fan van Marvel Studios en superhelden? Dan is deze LEGO Spider-Ham sleutelhanger (854077) iets voor jou! De schattige minifiguur van Spider-Ham is stevig aan een metalen ketting bevestigd en draagt zijn herkenbare kostuum. Hang hem aan je sleutels, rugzak of cadeau hem aan een vriend. Bestel nu en maak van elke dag een superheldendag!

Waar is LEGO Spider-Ham Key Chain 854077 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854077
lego insiders punten icoon
39
punten

Ben jij ook helemaal gek van de Marvel Studios films en de superheldenstijl? Dan is deze LEGO® Spider-Ham sleutelhanger (854077) echt iets voor jou! De schattige minifiguur van Spider-Ham is stevig bevestigd aan een stevige metalen ketting met een duurzame metalen ring. Hij draagt zijn herkenbare kostuum en is klaar om jouw sleutels, rugzak, broodtrommel en nog veel meer te beschermen. Met deze sleutelhanger maak jij van elke dag een superheldendag!

De LEGO Marvel Spider-Ham minifiguur is tot in de kleinste details uitgewerkt, zodat hij precies lijkt op het personage uit de film. Zijn schattige snuitje, grote ogen en schattige kostuum maken hem onweerstaanbaar. Je kunt hem eenvoudig aan je sleutelbos hangen, zodat je altijd je favoriete superheld bij je hebt. Of bevestig hem aan je rugzak, zodat je de show kunt stelen op school. Met deze sleutelhanger laat jij aan iedereen zien dat jij een echte Marvel-fan bent!

Maar niet alleen kinderen zullen dol zijn op deze Spider-Ham sleutelhanger, ook volwassenen zullen er van genieten. Ben jij een echte verzamelaar? Dan is deze LEGO set een absolute must-have voor jouw collectie. Het unieke LEGO design en de hoogwaardige materialen maken deze sleutelhanger niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook om te bewonderen. Zet hem op een plankje in je kamer of hang hem aan de muur als decoratie. Zo heb je altijd een stukje Marvel in je huis!

Deze LEGO set heeft nummer 854077 en is speciaal ontworpen voor de echte fans van Spider-Ham en Marvel. De minifiguur is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is zeer gedetailleerd. Het kostuum van Spider-Ham is tot in de kleinste details nagemaakt, waardoor hij er levensecht uitziet. De stevige metalen ketting en ring zorgen ervoor dat je nooit je sleutels kwijt zult raken. Bovendien is de sleutelhanger zeer duurzaam, waardoor hij lange tijd mooi blijft.

Dankzij de handige bevestiging kun je deze Spider-Ham sleutelhanger overal aanhangen. Ga je naar school? Hang hem aan je rugzak en laat aan al je vrienden zien dat jij een echte superheld bent. Ga je een dagje weg? Hang hem aan je sleutels en neem hem overal met je mee. Of geef hem cadeau aan een vriend of vriendin die ook dol is op Marvel superhelden. Deze sleutelhanger is een must-have voor elke fan!

Wil jij ook elke dag een superheldendag beleven? Bestel dan nu deze LEGO Spider-Ham sleutelhanger (854077) en voeg een stukje Marvel toe aan jouw leven. Of je nu een kind, tiener of volwassene bent, deze sleutelhanger is perfect voor alle leeftijden. Verzamel alle LEGO Marvel sleutelhangers en creëer je eigen Marvel universum. Wacht niet langer en maak van elke dag een avontuur met Spider-Ham!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76199

Carnage

foto van lego set10782

Hulk vs. Rhino truck duel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.