Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Carnage sleutelhanger 854154

De LEGO® Marvel Carnage sleutelhanger (854154) is een coole en praktische toevoeging aan je dagelijkse leven.
De verstelbare minifiguur van Carnage zit vast aan een stevige metalen ketting en ring.
Deze sleutelhanger is geschikt voor alle superhelden fanaten en voegt een stukje Marvel magie toe aan je dagelijks leven.
Bestel hem nu!

Waar is LEGO Carnage sleutelhanger 854154 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 5.9919-09-2024

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
854154
lego insiders punten icoon
45
punten

Ontdek de Marvel magie met de LEGO® Marvel Carnage sleutelhanger (854154)! Met deze coole sleutelhanger voeg je een stukje van het Marvel Universum toe aan je dagelijks leven. De minifiguur van Carnage, de beruchte superschurk uit de Marvel strips en films, zit vast aan een stevige metalen ketting en ring. Of je nu je sleutelbos, tas, rugzak of een ander voorwerp wil versieren, deze sleutelhanger maakt het nog leuker!

De LEGO® sleutelhanger is uitgerust met een minifiguur van Carnage met een verstelbaar hoofd, armen en handen. Met zijn gevaarlijke uitstraling en beweeglijke gewrichten is hij klaar voor elk avontuur. De minifiguur kan niet losgemaakt worden van de metalen ketting, waardoor hij altijd veilig aan je sleutelbos of tas blijft hangen.

De metalen ring maakt het gemakkelijk om deze sleutelhanger aan je sleutelbos te bevestigen en veilig te houden. Of je nu op weg bent naar school, het park, een feestje of een andere bestemming, de LEGO® Marvel Carnage sleutelhanger maakt jouw dag net wat leuker. Laat iedereen zien dat jij een echte superheld bent!

Deze LEGO® Marvel Carnage sleutelhanger is een leuk en praktisch cadeau voor jonge superhelden van 6 jaar of ouder. Met een lengte van ca. 9 cm is hij de perfecte grootte om aan je sleutelbos of tas te hangen. Of je nu fan bent van LEGO® Marvel sets of gewoon van actiefiguren houdt, deze sleutelhanger is een must-have voor elke fan.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef de avonturen van Carnage zelf. Of combineer de LEGO® Marvel Carnage sleutelhanger met andere LEGO® Marvel sets of superhelden minifiguren en bouw je eigen Marvel Universum. Met LEGO® is alles mogelijk!

Kortom, de LEGO® Marvel Carnage sleutelhanger is een coole en praktische toevoeging aan je dagelijkse leven. Met zijn verstelbare minifiguur van Carnage en stevige metalen ketting en ring, is deze sleutelhanger geschikt voor alle avontuurlijke en superhelden fanaten. Bestel hem nu en voeg een stukje Marvel magie toe aan je dagelijks leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.99 (29-04-2023) € 5.99 (29-04-2023) € 5.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set76184

Spider-Man vs. Mysterio droneaanval

foto van lego set76172

Spider-Man en Sandman duel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.