Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Coruscant Guard Gunship™ 75354

Beleef spannende Star Wars missies met de LEGO set 75354. Het Coruscant Guard Gunship is voorzien van pilotencockpits, noppenschieters en verstelbare kanonnen. Het bevat ook vijf minifiguren, wapens en biedt toegang tot de cabine. Met de LEGO Builder app kan het model in 3D gevisualiseerd worden tijdens het bouwen. Geschikt voor Star Wars fans vanaf negen jaar. Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Coruscant Guard Gunship™ 75354 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1083
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75354
lego insiders punten icoon
1125
punten

Bevel voeren over je eigen Star Wars missies was nog nooit zo leuk met de LEGO Coruscant Guard Gunship (75354)! Dit bouwpakket is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die gek zijn op Star Wars: The Clone Wars. Met dit model kun je je eigen avonturen beleven in het Star Wars universum.

Het LEGO Coruscant Guard Gunship heeft alles wat je nodig hebt voor gave Star Wars missies. Het model beschikt over twee pilotencockpits, twee noppenschieters, twee verstelbare kanonnen en een handvat om mee te vliegen. Met de achterklep en het verschuifbare zijpaneel kun je gemakkelijk toegang krijgen tot de cabine. Zo kun je jouw eigen troepen en uitrusting aan boord nemen en klaar zijn voor actie!

Bij dit Star Wars cadeau ontvang je ook maar liefst vijf LEGO minifiguren. Hieronder vallen onder andere commandant Fox, kanselier Palpatine en Padmé Amidala. Daarnaast ontvang je ook nog eens drie blasterpistolen en twee blasters om het actiespel helemaal compleet te maken. Zo kun je iedere missie tot een goed einde brengen en de vijand verslaan!

Om het bouwen van dit geweldige Star Wars ruimteschip nog leuker te maken, kun je de LEGO Builder app downloaden. Met deze app krijg je stapsgewijze bouwinstructies en intuïtieve zoom- en draaifuncties. Zo wordt het bouwproces nog eenvoudiger en kun je het model alvast in 3D visualiseren tijdens het bouwen. Een ware creatieve ervaring!

De LEGO Groep heeft al sinds 1999 een breed aanbod aan Star Wars producten. Ze hebben beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum nagemaakt. Of je nu jong of oud bent, er is voor iedere fan wel iets te vinden wat in de smaak zal vallen!

Het LEGO Coruscant Guard Gunship (75354) is ontworpen voor confrontaties in de lucht. Met de twee pilotencockpits, twee noppenschieters, twee verstelbare kanonnen en het handvat om te vliegen, ben je helemaal klaar voor actie! Daarnaast is er genoeg ruimte aan de binnenkant van het schip om troepen en uitrusting mee te nemen. Je kunt het achterluik naar beneden trekken en de zijkant van het gevechtsschip openschuiven voor gemakkelijke toegang tot de cabine.

Dit LEGO bouwpakket is het ultieme cadeau voor Star Wars fans van negen jaar en ouder. Met maar liefst 1083 delen kunnen ze zich urenlang vermaken met het bouwen en spelen met dit geweldige ruimteschip. Het is dan ook een perfect cadeau voor de feestdagen of andere gelegenheden. Ook Star Wars verzamelaars zullen blij zijn met deze toevoeging aan hun collectie!

Het gebouwde LEGO Star Wars Coruscant Guard Gunship heeft een hoogte van ongeveer 15 cm, een lengte van 37 cm en een breedte van 41 cm. Het is dus een behoorlijk indrukwekkend model om neer te zetten! Daarnaast kun je met de LEGO Builder app interactieve instructies gebruiken tijdens het bouwen. Zo kun je inzoomen, de set in 3D draaien en een digitale versie van je bouwmodel visualiseren. Bouwen was nog nooit zo leuk en interactief!

LEGO Star Wars sets zijn geschikt voor alle leeftijden. Zowel kinderen als volwassen Star Wars fans kunnen genieten van het bouwplezier en het naspelen van beroemde scènes uit de films. Daarnaast kun je de bouwbare modellen ook gewoon neerzetten als mooie displaystukken. Met LEGO stenen van hoge kwaliteit ben je altijd verzekerd van stevige modellen die eenvoudig in elkaar passen.

Veiligheid staat bij LEGO altijd voorop. De LEGO onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Ze worden gegooid, verhit, geplet en gedraaid om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn om mee te spelen. Zo kun jij zonder zorgen genieten van je LEGO Star Wars avonturen!

Kortom, met het LEGO Coruscant Guard Gunship (75354) kun jij het bevel voeren over je eigen Star Wars missies. Stap in de twee pilotencockpits, vuur de noppenschieters af, verstel de kanonnen en vlieg jezelf naar de overwinning! Met de bijgeleverde minifiguren en wapens ben jij klaar voor alle actie die het Star Wars universum te bieden heeft. Download de LEGO Builder app voor een nog leukere bouwervaring en laat je creativiteit de vrije loop. Bestel vandaag nog deze geweldige LEGO set en beleef eindeloos bouw- en speelplezier in het verre Star Wars heelal!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75250

Pasaana speederachtervolging

foto van lego set75352

Troonzaal van de keizer diorama

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.