Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Battle of Endor™ micromodel 40362

Beleef de epische Battle of Endor opnieuw met LEGO set 40362.
Bouw je eigen miniatuurversies van de iconische voertuigen AT-ST walker en speeder bike en creëer je eigen intergalactische avonturen.
Deze must-have set bevat 198 LEGO stukjes en drie minifiguren.
Geniet van urenlang speelplezier en toon je creatie in je kamer.
Bestel nu en laat de avonturen beginnen! May the Force be with you!

Waar is LEGO Battle of Endor™ micromodel 40362 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
197
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40362
lego insiders punten icoon
112
punten

Welkom in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan! Ben jij klaar om de legendarische Slag om Endor opnieuw te beleven? Vier Triple Force Friday en het 20-jarig bestaan van het LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed met deze ongelooflijke Battle of Endor™ micromodel! Herbeleef het epische gevecht tussen de Rebellenalliantie en het Galactische Keizerrijk in Star Wars: Return of the Jedi en beleef de sensatie van het bouwen van een AT-ST walker en speeder bike in miniaturen.

Dit LEGO® bouwspeelgoed is ideaal voor jong en oud; een perfecte manier om je vrije tijd door te brengen en de kracht van de Jedi te ontdekken. Bouw je eigen miniatuurversies van de iconische voertuigen uit deze scène met slechts een paar eenvoudige stappen. Laat je creativiteit de vrije loop en verander je speelruimte in een ware Star Wars-ervaring.

De Battle of Endor™ micromodel is een must-have voor elke Star Wars-fan! Of je nu fan bent van de Rebellenalliantie of het Galactische Keizerrijk, dit bouwsetje bevat alles wat je nodig hebt om je eigen intergalactische avonturen te beleven. De set bevat 198 LEGO® stukjes, waaronder een AT-ST walker, een speeder bike en drie minifiguren: een AT-ST-bestuurder, een Rebellenpiloot en een beroemde Ewok.

Of je nu fantasierijke gevechten wilt naspelen of je eigen unieke verhalen wilt maken, de Battle of Endor™ micromodel biedt urenlang speelplezier voor alle LEGO® Star Wars™-fans. Het bouwspeelgoed is niet alleen leuk om te maken, maar ook om in te spelen en te exposeren. Toon je creatie in je kamer of stel het tentoon op een plank om te pronken met je prestatie.

Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar om de kracht van de Force te voelen en te genieten van de verbazingwekkende wereld van LEGO® Star Wars™. Bestel nu de Battle of Endor™ micromodel en laat de avonturen beginnen! May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75037

Veldslag op Saleucami™

foto van lego set5006622

The Child Plush

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.