Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Stormtrooper sleutelhangerlampje 5001160

Met LEGO set 5001160, de Stormtrooper-minifiguur met ledlampen, kun je je weg vinden in ieder sterrenstelsel. Deze praktische en leuke set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen en is gemaakt van stevige materialen. Maak de sleutelhangerlamp vast aan je sleutels of rugzak en laat zien dat je een echte LEGO Star Wars fan bent. Bestel vandaag nog en laat het avontuur beginnen!

Waar is LEGO LEGO® Stormtrooper sleutelhangerlampje 5001160 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5001160
lego insiders punten icoon
97
punten

Wil jij je weg vinden in ieder sterrenstelsel? Met de krachtige ledlampen van LEGO set 5001160 kan dat! Deze lampen zijn ontworpen in de vorm van een Stormtrooper-minifiguur en zijn perfect voor zowel jongeren als volwassenen. Je kunt de extra grote sleutelhangerlamp gemakkelijk vastmaken aan je sleutels of je rugzak, zodat je altijd LEGO licht onderweg hebt.

Deze lampen zijn niet zomaar lampen. Ze zijn ontworpen met de kracht van de duistere kant, waardoor ze extra speciaal zijn. Met een druk op de romp van de Stormtrooper kun je de ledlampen activeren en je weg vinden in ieder sterrenstelsel. Het is alsof je je eigen persoonlijke gids hebt, rechtstreeks uit het LEGO Star Wars universum.

De extra grote Stormtrooper-minifiguur heeft niet één, maar twee ledlampen op zijn helm. Deze lampen zijn superhelder en geven je voldoende licht. Of je nu 's avonds laat thuiskomt of een avondwandeling maakt, deze lampen zorgen ervoor dat je altijd veilig en zichtbaar bent.

De sleutelhangerlamp is gemaakt van stevige materialen, zodat hij perfect is voor dagelijks gebruik. Je kunt hem zonder zorgen vastmaken aan je sleutelbos of je rugzak, want hij kan wel tegen een stootje. Zo kun je altijd genieten van LEGO licht, waar je ook naartoe gaat.

Deze set is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend leuk. De Stormtrooper-minifiguur ziet er geweldig uit en is een echte eyecatcher. Je zult je zeker onderscheiden van de massa met deze unieke sleutelhanger aan je zijde. Het is alsof je je eigen persoonlijke Stormtrooper hebt, altijd klaar om je te helpen en te beschermen.

Deze set is perfect als cadeau voor fans van LEGO Star Wars bouwsets. Of je nu al jarenlang fan bent of net begint met bouwen, deze lampen zijn een waardevolle aanvulling op je verzameling. Ze laten je niet alleen je weg vinden in ieder sterrenstelsel, maar geven je ook de mogelijkheid om je passie voor LEGO en Star Wars te tonen.

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de krachtige ledlampen van LEGO set 5001160. Vind je weg in ieder sterrenstelsel en laat zien dat jij een echte LEGO Star Wars fan bent. Maak de extra grote sleutelhangerlamp vast aan je sleutels of je rugzak en geniet van LEGO licht onderweg. Bestel deze set vandaag nog en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75302

Imperial Shuttle™

foto van lego set75074

Snowspeeder™ Microfighter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.