Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Boba Fett™ taslabel 5005818

Maak van jouw tas een geweldige LEGO Star Wars creatie met het flexibele en duurzame Boba Fett taslabel.
Perfect voor elke Star Wars fan, dit label past op elke tas en heeft plek om jouw contactgegevens op te schrijven.
Een praktisch en stijlvol cadeau dat jouw tas nooit meer uit het oog doet verliezen.
Bestel vandaag nog en breid jouw LEGO Star Wars collectie uit!

Waar is LEGO Boba Fett™ taslabel 5005818 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 7.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
5005818
lego insiders punten icoon
60
punten

Transformeer jouw saaie tas in een geweldige LEGO® Star Wars™ tas met behulp van het 5005818 Boba Fett taslabel. Dit flexibele en duurzame siliconen label is ontworpen in de vorm en kleur van een iconische character uit het Star Wars universum: Boba Fett!

Of je nu naar school gaat of een dagje uit, deze Boba Fett taslabel is de perfecte aanvulling op elke tas en zal zeker de aandacht trekken van andere Star Wars fans. Je kunt eenvoudig het label aan jouw tas bevestigen en jouw contactgegevens op de achterkant schrijven. Hierdoor verlies je jouw tas niet meer uit het oog en mis je nooit meer belangrijke spullen.

Het Boba Fett taslabel heeft een afmeting van meer dan 15 cm in lengte en 5 cm in breedte waardoor het perfect past op elke tas of rugzak. Het is gemaakt van flexibel en duurzaam siliconen, wat betekent dat het label lang meegaat en tegen een stootje kan. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, dus geen zorgen als het vies wordt tijdens jouw avonturen.

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor jouw vrienden of familie die Star Wars fans zijn, dan is de Boba Fett taslabel precies wat je zoekt. Het is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en een must-have item voor elke fan van het Star Wars universum.

Maak jouw collectie compleet en breid de LEGO® Star Wars™ ervaring uit met dit geweldige Boba Fett taslabel. Bestel vandaag nog en transformeer jouw tas in een buitengewone Star Wars creatie. Wij garanderen dat je er geen spijt van zult krijgen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.99 (29-04-2023) € 7.99 (29-04-2023) € 7.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set75335

BD-1™

foto van lego set75256

Kylo Ren's shuttle™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.