Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO R2-D2™ Bag Tag 5005820

Transformeer jouw tas in een LEGO® Star Wars™ tas met dit R2-D2 Taslabel. Gemaakt van flexibel en duurzaam siliconen materiaal, kan dit label gemakkelijk aan elke tas bevestigd worden. Het label heeft voldoende ruimte aan de achterkant om je contactgegevens op te schrijven. Speel met R2-D2 en verzamel alle geweldige LEGO® Star Wars™ taslabels!

Waar is LEGO R2-D2™ Bag Tag 5005820 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005820
lego insiders punten icoon
39
punten

Maak van elke tas een LEGO® Star Wars™ tas met deze 5005820 R2-D2 Taslabel. Gekleurd en gevormd als de slimste, dapperste droid in het sterrenstelsel, is dit label gemaakt van 100% siliconen en is het flexibel en duurzaam. Het is ook gemakkelijk te bevestigen en heeft voldoende ruimte aan de achterkant om je contactgegevens op te schrijven.



Ben jij ook een grote fan van LEGO®, Star Wars™ en R2-D2? Dan is dit R2-D2 Taslabel echt iets voor jou! Met dit label kun je jouw tas transformeren in een echte Star Wars™ tas en je liefde voor R2-D2 laten zien aan de wereld. Of je nu naar school gaat, op reis bent of gewoon onderweg bent, met dit R2-D2 Taslabel ben je altijd klaar voor een galactisch avontuur!



Wat dit R2-D2 Taslabel zo speciaal maakt, is niet alleen het unieke Star Wars™ ontwerp, maar ook de kwaliteit en functionaliteit ervan. Het label is gemaakt van hoogwaardig 100% siliconen materiaal, waardoor het flexibel en duurzaam is. Het kan gemakkelijk worden bevestigd aan elke tas door middel van de stevige bevestigingsclip. Of je nu een rugzak, sporttas of handtas hebt, dit R2-D2 Taslabel past er perfect bij!



Speel met R2-D2



Met dit R2-D2 Taslabel kun je niet alleen jouw tas personaliseren, maar ook nog eens spelen met R2-D2! Het label is namelijk gevormd als de iconische droid uit de Star Wars™ films. Je kunt het label buigen, draaien en zelfs laten vliegen in je eigen fantasiewereld. Of je nu de avonturen van R2-D2 wilt naspelen of gewoon plezier wilt hebben, met dit R2-D2 Taslabel beleef je eindeloos speelplezier!



Daarnaast heeft dit R2-D2 Taslabel ook een handig extraatje. Aan de achterkant van het label is er voldoende ruimte om je contactgegevens op te schrijven. Mocht je ooit je tas kwijtraken, dan kunnen eerlijke vinders contact met je opnemen en kun je jouw tas weer terugkrijgen. Zo biedt dit R2-D2 Taslabel niet alleen plezier, maar ook gemoedsrust!



Verzamel ze allemaal!



Dit R2-D2 Taslabel is slechts een van de vele geweldige LEGO® Star Wars™ taslabels die je kunt verzamelen. Ben jij ook fan van andere Star Wars™ personages zoals Darth Vader, Yoda of Chewbacca? Dan moet je zeker de andere taslabels uit de collectie bekijken! Elk taslabel heeft zijn eigen unieke ontwerp en eigenschappen, waardoor ze perfect zijn om te verzamelen en te ruilen met je vrienden. Wie kan de ultieme LEGO® Star Wars™ taslabelverzameling compleet maken?



Of je nu een jongere bent die graag speelt met LEGO® en Star Wars™, of een volwassene die wil pronken met zijn of haar liefde voor de franchise, dit R2-D2 Taslabel is een must-have accessoire. Het is niet alleen een leuke manier om jouw tas te personaliseren, maar ook een praktische manier om ervoor te zorgen dat je tas nooit verloren gaat. Verander jouw saaie tas in een coole Star Wars™ tas met dit R2-D2 Taslabel en laat zien dat je een echte fan bent!



Wacht niet langer en voeg dit R2-D2 Taslabel toe aan jouw LEGO® Star Wars™ collectie. Of geef het cadeau aan een andere LEGO® en Star Wars™ fan die je kent. Met dit R2-D2 Taslabel worden jouw tassen nooit meer hetzelfde!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75233

Droid Gunship™

foto van lego set75349

Captain Rex™ Helm

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.