Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schrijfset ter ere van het 20-jarig bestaan 5005838

Vier het 20-jarig jubileum van LEGO Star Wars met deze speciale schrijfset. Het notitieboekje heeft een stoere zwarte omslag met afbeelding van Darth Vader en 192 pagina's. De set bevat ook een zwarte Lightsaber-gelpen. Het notitieboekje is van hoge kwaliteit en draagt bij aan het behoud van de planeet. Alleen verkrijgbaar in LEGO Stores en online. Perfect voor elke gelegenheid. Haal vandaag nog de LEGO Star Wars 20th Anniversary schrijfset in huis.

Waar is LEGO Schrijfset ter ere van het 20-jarig bestaan 5005838 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005838
lego insiders punten icoon
120
punten

Vier het 20-jarige jubileum van LEGO® Star Wars™ speelsets op een speciale en unieke manier met deze fantastische schrijfset ter ere van het 20-jarig bestaan. Deze set bevat een notitieboekje en een Lightsaber-gelpen, waar jongeren én volwassenen dol op zullen zijn.

Het notitieboekje heeft een stoere, matzwarte omslag met daarop een glimmende afbeelding van de iconische schurk Darth Vader, in folie. Daarnaast telt het notitieboekje maar liefst 192 pagina's met lijntjes, waarop je al je plannetjes voor overheersing van het universum kunt uitwerken. De pagina's hebben afgeronde hoeken en een handig zwart leeslint, waardoor je altijd precies weet waar je gebleven bent.

En alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze set ook een zwarte Lightsaber-gelpen met een middelgrote punt van 0,7 mm. Hiermee kun je niet alleen je notities prachtig inkleuren, maar het voegt ook een vleugje Star Wars™ magie toe aan je schrijfervaring.

Het notitieboekje is van hoge kwaliteit en heeft ivoorkleurige blaadjes die 70 g/m² wegen. Daarnaast zijn de blaadjes FSC-gecertificeerd, wat betekent dat ze zijn gemaakt van verantwoord geproduceerd papier. Zo kun je genieten van je schrijfervaring, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud van onze planeet.

Deze exclusieve LEGO® Star Wars™ schrijfset is alleen verkrijgbaar in LEGO Stores en online via shop.LEGO.com. Dus wees er snel bij en mis deze unieke kans niet om een stukje LEGO® Star Wars™ geschiedenis in handen te krijgen.

De afmetingen van het notitieboekje zijn ongeveer 21 cm lang en 14 cm breed, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is in je tas of rugzak. Of je nu op school zit, onderweg bent of gewoon thuis wilt ontspannen, deze schrijfset is perfect voor elke gelegenheid.

Of je nu een fan bent van LEGO®, Star Wars™ of beide, deze schrijfset zal zeker een glimlach op je gezicht toveren. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de LEGO® Star Wars™ 20th Anniversary schrijfset in huis en beleef urenlang speelplezier én schrijfplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75089

Geonosis Troopers™

foto van lego set75160

U-Wing™ Microfighter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.