Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Mandalorian™ met het Kind tassenhanger 5006367

De LEGO set 5006367 is een tassenhanger gebaseerd op de populaire serie The Mandalorian.
De tassenhanger is gemaakt van stevig en flexibel siliconen en heeft een afbeelding van de Mandalorian en Grogu LEGO minifiguren.
Kinderen vanaf 6 jaar kunnen deze eenvoudig aan hun rugzak, tas of lunchtrommel vastmaken.
Er is ruimte om naam en contactgegevens op te schrijven, zodat de hanger nooit kwijtraakt.
Deze tassenhanger is een geweldig cadeau-idee en een unieke manier om de liefde voor Star Wars te tonen.
De hanger is ca.
18 cm lang en 5 cm breed en past bij elke stijl.
Bestel nu en maak je dagelijkse avonturen nog specialer.

Waar is LEGO De Mandalorian™ met het Kind tassenhanger 5006367 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 7.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006367
lego insiders punten icoon
45
punten

Stap in de wereld van Star Wars en ga op avontuur met jouw favoriete personages! Met deze coole tassenhanger, gebaseerd op de populaire serie The Mandalorian, kun je rechtstreeks in de verhalen van deze stoere strijders duiken. De set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van Star Wars.

De tassenhanger is gemaakt van stevig en flexibel siliconen en heeft een afbeelding van de Mandalorian en Grogu Lego minifiguren. Je kunt deze eenvoudig vastmaken aan jouw rugzak, tas of lunchtrommel, zodat je dagelijkse avonturen nog meer Star Wars flair krijgen. En het beste van alles is dat er ruimte is om jouw naam en contactgegevens op de achterkant van de hanger te schrijven, zodat je hem nooit kwijtraakt!

Of je nu naar school gaat, een dagje uit bent of een picknick maakt, met deze tassenhanger is jouw Star Wars fanatisme altijd bij jou. Het is een geweldige manier om jouw liefde voor de serie te laten zien en om jouw persoonlijkheid te tonen aan de wereld.

De tassenhanger is ca. 18 cm lang en 5 cm breed en past bij elke stijl. Het is een geweldige toevoeging aan jouw collectie Star Wars merchandise en een unieke manier om jouw favoriete personages altijd bij je te hebben. En dat niet alleen, het is ook een geweldige manier om andere fans van de serie te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.

Dus als je op zoek bent naar een geweldig cadeau-idee voor jouw kinderen, kleinkinderen, neven, nichtjes of vrienden, waarom geef je ze dan niet deze coole tassenhanger cadeau? Het is een unieke en betaalbare manier om hen te verrassen en hen te laten zien hoeveel jij om hen geeft.

Kortom, deze Mandalorian en Grogu tassenhanger is een geweldige manier om jouw liefde voor Star Wars te tonen en om jouw dagelijkse avonturen nog specialer te maken. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf hoe geweldig deze set is!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.99 (29-04-2023) € 7.99 (29-04-2023) € 7.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set31200

Star Wars™ De Sith™

foto van lego set75128

TIE Advanced Prototype™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.