Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Grogu tassenhanger 5006855

Deze Star Wars: The Mandalorian tassenhanger is een duurzame en flexibele accessoire gemaakt van hoogwaardig silicone. Met afbeelding van Grogu en ruimte voor contactgegevens. Ideaal cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bestel nu en toon je liefde voor Star Wars!

Waar is LEGO Grogu tassenhanger 5006855 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006855
lego insiders punten icoon
60
punten

Laat je betoveren door de onweerstaanbare kracht van deze Star Wars: The Mandalorian tassenhanger! Deze tassenhanger is gemaakt van duurzaam en flexibel silicone en heeft een schattige afbeelding van de iconische Grogu LEGO® figuur. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog ruimte aan de achterkant om je contactgegevens op te schrijven.

Met deze eenvoudig te bevestigen tassenhanger kunnen kinderen Grogu (ook wel bekend als het Kind of liefkozend als Baby Yoda) overal mee naartoe nemen. Hang hem aan je tas of rugzak en laat je vrienden versteld staan van jouw Star Wars-stijl.

Deze Star Wars: The Mandalorian tassenhanger is niet alleen een geweldig accessoire, maar ook een perfect cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar. Of het nu voor een verjaardag, feestdagen of gewoon als verrassing is, elke Star Wars fan zal dolblij zijn met deze tassenhanger.

Met afmetingen van ongeveer 15 cm lang en 7 cm breed is deze tassenhanger een opvallende toevoeging aan elke tas of rugzak. En geen zorgen, hij is gemaakt van niet-giftig, geurloos en pvc-vrij materiaal. Let wel op: de tassenhanger bevat kleine onderdelen en kan verstikkingsgevaar vormen voor jonge kinderen.

Ben jij klaar om deel uit te maken van het Star Wars universum? Bestel dan nu deze Star Wars: The Mandalorian tassenhanger en laat zien dat jij een echte fan bent! Deze tassenhanger is niet alleen plezierig om te dragen, maar ook perfect voor het tonen van jouw liefde voor Star Wars.

En laten we eerlijk zijn, wie kan weerstand bieden aan de schattige kracht van Baby Yoda? Hang hem aan je tas, rugzak of sleutelbos en laat iedereen weten dat jij een Star Wars fan bent.

Deze tassenhanger is gemaakt van hoogwaardig silicone, wat betekent dat hij duurzaam en flexibel is. Dit betekent dat hij jarenlang met je mee kan reizen zonder zijn vorm te verliezen. En met de ruimte aan de achterkant om je contactgegevens op te schrijven, hoef je je geen zorgen te maken als je hem per ongeluk kwijt raakt.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze Star Wars: The Mandalorian tassenhanger en laat zien dat je een trotse Star Wars fan bent. Of je nu naar school gaat, op reis bent of gewoon onderweg bent, Grogu zal altijd aan je zijde zijn.

Let op: deze tassenhanger bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd hier rekening mee bij het bestellen en gebruik van dit product.

Bestel nu en maak deel uit van de Star Wars sensatie!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75302

Imperial Shuttle™

foto van lego set75526

Elite TIE Fighter-piloot™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.