Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elite TIE Fighter-piloot™ 75526

De LEGO Star Wars Elite TIE Fighter-piloot is een bouwbare figuur met stoere kenmerken zoals een helm, schouderdecoratie en een blastergeweer.
De figuur is in verschillende standen te zetten en wordt geleverd met extra munitie.
Speel de spannende avonturen uit de Star Wars films na en voeg deze figuur toe aan je LEGO collectie om je eigen universum te creëren.
Bestel vandaag nog en haal de overwinning in huis!

Waar is LEGO Elite TIE Fighter-piloot™ 75526 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
94
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75526
lego insiders punten icoon
150
punten

Met de LEGO® Star Wars Elite TIE Fighter-piloot kun je eindelijk het gevecht aangaan in het Star Wars universum! Deze bouwbare figuur is in alle mogelijke standen te verstellen en heeft stoere kenmerken zoals een helm met rode strepen, schouderdecoratie, ademhalingssysteem en een blastergeweer met veermechanisme.

Of je nu een jonge fan bent of een volwassene die opgroeide met de epische Star Wars films, de Elite TIE Fighter-piloot zal je zeker aanspreken. Het model is stevig en degelijk ontworpen, dus je kunt gerust in actie komen tijdens een gevecht! De figuur is ongeveer 24 cm hoog en wordt geleverd met extra munitie om de rebellen op afstand te houden.

Dankzij de mogelijkheid om de ledematen te draaien en de figuur in verschillende coole standen te zetten, kun je eindeloos variëren in je actiespel. Speel de spannende avonturen na uit de populaire film Star Wars: Episode VIII en laat je fantasie de vrije loop!

Als echte Star Wars fan kun je natuurlijk niet zonder deze stoere figuur in je LEGO collectie. De Elite TIE Fighter-piloot is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook een geweldige aanvulling op elke verzameling. Verzamel alle Star Wars sets en creëer je eigen universum in je eigen huis!

Met de LEGO® Star Wars Elite TIE Fighter-piloot haal je een geweldige bouwset in huis waarmee je alle gevechten kunt winnen. Sluit je aan bij het keizerlijke leger en vecht voor de overwinning. Bestel deze set vandaag nog en beleef de spannendste avonturen in het Star Wars universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75200

Ahch-To Island™ training

foto van lego set75210

Moloch's Landspeeder™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.