Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ahch-To Island™ training 75200

De LEGO set 75200 Ahch-To Island™ training is een gedetailleerde bouwset van Luke's onderkomen uit Star Wars: The Last Jedi.
Het bevat een bouwbare hut met een opklapbaar bed, keuken en accessoires.
Daarnaast is er een draaiende trainingsfunctie met een splitsbaar rotsblok.
De set wordt geleverd met minifiguren van Luke Skywalker, Rey en een Porg.
Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.
Een geweldige aanvulling op je LEGO Star Wars collectie voor uren speelplezier.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Ahch-To Island™ training 75200 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
241
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75200
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben jij een echte Star Wars fan en houd jij van bouwen? Dan is de LEGO set 75200 Ahch-To Island™ training perfect voor jou! In deze set ga je samen met Meester Luke naar zijn hutje in de bergen om Rey te trainen. Deze LEGO versie van Luke's onderkomen uit Star Wars: The Last Jedi is gedetailleerd en zorgt voor uren speelplezier!

De set bestaat uit een bouwbare hut met een afneembaar dak, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het interieur. De hut heeft een opklapbaar bed en een kleine keuken met enkele accessoires. Ook is er een zitstok voor de schattige Porg en een klein kampvuur om zelf te bouwen. Maar het gaafste aan deze set is toch wel de draaiende trainingsfunctie met een rotsblok dat in tweeën kan worden geslagen. Hiermee kunnen Luke en Rey hun krachten en vaardigheden trainen.

De set wordt geleverd met twee minifiguren van Luke Skywalker en Rey en een figuur van een Porg, die niet mogen ontbreken in jouw LEGO Star Wars collectie. Daarnaast zijn er ook wapens inbegrepen, namelijk Luke's staf en Rey's lichtzwaard en trainingsstok. Zo kunnen Luke en Rey zichzelf en elkaar beschermen tegen aanvallen van vijanden.

Met deze LEGO set kun jij spannende scènes uit de film Star Wars: The Last Jedi naspelen en je eigen verhalen bedenken in een sterrenstelsel vol Jedi-avonturen. De set is geschikt voor kinderen van 7-12 jaar, maar ook volwassenen kunnen genieten van het bouwproces en het eindresultaat. De hut is ongeveer 11 cm hoog, 11 cm breed en 17 cm diep en kan gemakkelijk worden samengevoegd met andere LEGO Star Wars sets.

Kortom, de LEGO set 75200 Ahch-To Island™ training is een geweldige aanvulling op jouw LEGO Star Wars collectie en zorgt voor urenlang speelplezier. Bestel hem vandaag nog en ga samen met Luke en Rey op avontuur in het verre sterrenstelsel! May the Force be with you.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 28.95 (25-05-2023) € 28.95 (25-05-2023) € 28.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75171

Strijd op Scarif

foto van lego set75199

Gevechtsspeeder van General Grievous

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.