Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Grogu™ sleutellampje 5006860

Breng de kracht van Grogu in je leven met dit schattige Grogu-sleutellampje. Met beweegbare armen en een helder ledlampje is dit de perfecte metgezel voor onderweg. Bevestig het gemakkelijk aan je tas of sleutels en breng de magie van Star Wars altijd met je mee. Een geweldig cadeau voor zowel kinderen als volwassenen.

Waar is LEGO Grogu™ sleutellampje 5006860 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006860
lego insiders punten icoon
97
punten

Ben je klaar om de kracht te voelen? Met dit Grogu-sleutellampje word je meegenomen naar een sterrenstelsel ver, ver weg. Dit is niet zomaar een sleutelhanger - het is een knipoog naar het schattige personage uit Star Wars: The Mandalorian, liefdevol bekend als 'Baby Yoda' door fans over de hele wereld.

Dit sleutellampje is een grote versie van het Grogu minifiguur uit de LEGO Star Wars speelsets. Met beweegbare armen en een helder ledlampje onderin, brengt het plezier en functionaliteit samen. Druk gewoon op het knopje op zijn borst en zie hoe het lampje oplicht. Of je nu op zoek bent naar je sleutels in het donker of een beetje extra licht nodig hebt tijdens het backpacken, dit sleutellampje staat altijd voor je klaar.

Het beste van alles is dat dit sleutellampje supergemakkelijk te bevestigen is. Dankzij de stevige metalen sleutelring kun je hem eenvoudig aan je tas, rugzak of sleutels bevestigen. Zo heb je Grogu altijd bij je, waar je ook naartoe gaat. Of je nu naar school gaat, op avontuur bent of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, dit sleutellampje is de perfecte metgezel.

Dit Grogu-sleutellampje is niet alleen geschikt voor kinderen. We weten dat Star Wars ook volwassenen betovert en daarom hebben we dit lampje ontworpen voor fans van alle leeftijden. Of je nu een jonge Star Wars-fan bent die net begint met het ontdekken van de magie van dit universum of een volwassene die altijd al een liefhebber is geweest, dit sleutellampje brengt de kracht van Star Wars binnen handbereik.

Als cadeau is dit sleutellampje een schot in de roos. Het is perfect voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als verrassing voor je favoriete Star Wars-fan. Kinderen vanaf 6 jaar zullen dol zijn op dit schattige figuurtje en de coole functies ervan. En omdat het lampje al is voorzien van batterijen met een lange levensduur, kan het direct worden gebruikt.

Maak je geen zorgen, we hebben ook gedacht aan energiebesparing. Het Grogu-figuurtje schakelt automatisch uit om energie te besparen wanneer het niet wordt gebruikt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de batterijen zomaar leeg raken. Het Grogu-figuurtje is ongeveer 8 cm groot en kan niet worden losgemaakt van de sleutelring. Het is echt een uniek en praktisch cadeau waarvan je niet wist dat je het nodig had.

Dus, waar wacht je nog op? Breng de kracht van Grogu in je leven met dit geweldige sleutellampje. Voeg het toe aan je collectie, hang het aan je tas of geef het cadeau aan iemand die je dierbaar is. Met zijn schattige uitstraling en handige functies, zal dit Grogu-sleutellampje zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75181

Y-Wing Starfighter™

foto van lego set75265

T-16 Skyhopper™ vs. Bantha™ Microfighters

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.