Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO T-16 Skyhopper™ vs. Bantha™ Microfighters 75265

Ga op avontuur in het LEGO Star Wars universum met de T-16 Skyhopper vs.
Bantha Microfighters set! Kinderen kunnen hun eigen duels naspelen met deze gemakkelijk te bouwen set.
Met 198 LEGO stukjes kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan en de set combineren met andere LEGO Star Wars sets.
Deze set bevat ook Instructions PLUS, een digitale handleiding beschikbaar in de LEGO Life app.
Met de Bantha en Skyhopper kunnen kinderen overal spelen, zonder batterijen.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO T-16 Skyhopper™ vs. Bantha™ Microfighters 75265 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
198
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75265
lego insiders punten icoon
150
punten

Ga mee op een avontuur naar het LEGO® Star Wars™ universum met de T-16 Skyhopper vs. Bantha Microfighters (75265) set! Deze bouwbare LEGO set is gebaseerd op de beroemde film Star Wars: A New Hope. Kinderen kunnen nu hun eigen duels naspelen en zich aansluiten bij de piloot van de Skyhopper of in de huid van een Tusken Raider kruipen en op de Bantha rijden.

De Bantha en de Skyhopper zijn snel en gemakkelijk te bouwen, waardoor kinderen binnen de kortste keren kunnen beginnen met spelen. Bovendien kunnen ze met deze set zowel alleen als met vriendjes spelen en hun fantasie de vrije loop laten gaan.

Met de 198 LEGO stukjes kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en de set combineren met andere LEGO Star Wars™ sets voor nog meer speelplezier. De set bevat een minifiguur van de Tusken Raider, een bouwbare Bantha, een T-16 Skyhopper en twee noppenschieters.

Bovendien is de set uitgerust met Instructions PLUS, een digitale, interactieve handleiding die beschikbaar is in de gratis LEGO Life app. Met deze app kunnen zelfs jonge kinderen de LEGO modellen gemakkelijk bouwen dankzij zoom- en draaifuncties.

LEGO Star Wars™ is al sinds 1999 een succesvol thema. De LEGO Groep creëert beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum en is hiermee het meest succesvolle LEGO thema ooit. De sets zijn niet alleen geweldige cadeaus voor kinderen, maar ook voor volwassenen die fan zijn van Star Wars.

De Bantha is ca. 5 cm hoog, 12 cm lang en 4 cm breed en de T-16 Skyhopper is ca. 7 cm hoog, 8 cm lang en 8 cm breed, wat een fijn formaat is om overal mee naartoe te nemen en onderweg te spelen. Geen batterijen nodig, de set wordt volledig aangedreven door de fantasie van kinderen.

Met deze fantastische LEGO set kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de Star Wars saga naspelen, hun eigen verhalen bedenken en de verzamelmodellen een mooi plekje geven in hun kamer.

De LEGO stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van de wereld. Sinds 1958 voldoen de stenen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd goed op elkaar passen.

Al met al is de T-16 Skyhopper vs. Bantha Microfighters set een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. Laat jouw kind kennis maken met het LEGO® Star Wars™ universum en beleef samen fantastische avonturen in een sterrenstelsel hier ver vandaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75126

First Order Snowspeeder™

foto van lego set75222

Verraad in Cloud City™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.